ParadiseFM | Gezondheidsinspectie: ‘Nooit getwijfeld aan competenties arts Fa Si oen’

In een persbericht stelt de inspectie incorrect en onnodig te hebben gehandeld door een ander te hebben geschetst van de arts.

De Inspectie voor de Volksgezondheid biedt haar excuses aan aan chirurg Patrick Fa Si Oen. De arts kwam in 2017 in opspraak, omdat hij zijn diploma’s niet op orde zou hebben.

De inspectie stelt hem destijds verzocht te hebben zijn internationale registratie te overleggen. De arts heeft vervolgens zijn papieren opgevraagd in België en deze overlegd evenals een Nederlandse BIG registratie die regelmatig geüpdatet moet worden.

De Inspectie stelt nooit getwijfeld te hebben aan de ervaring en competenties van Fa Si Oen. Ook zijn autoriteit wordt niet in twijfel getrokken. In een persbericht stelt de inspectie incorrect en onnodig te hebben gehandeld door een ander te hebben geschetst van de arts.

BRON: ParadiseFM

12 Reacties op “ParadiseFM | Gezondheidsinspectie: ‘Nooit getwijfeld aan competenties arts Fa Si oen’

 1. Het bericht hierboven eindigt met: “In een persbericht stelt de inspectie incorrect en onnodig te hebben gehandeld door een ander te hebben geschetst van de arts.” Wat betekent deze zin?

 2. Dommer volk dan hier, is niet te vinden.
  Nos mes por, hahaha

 3. Curacao revisited

  @Drechi: kan je mij eens 3 Curacaose ministers noemen die wij als voorbeeld model kunnen gebruiken? Sommige ervan reizen de hele wereld af op kosten van de belastingbetaler, anderen staan op het punt veroordeeld te worden. Hele YDK politiek is door en door corrupt.

 4. Curacao revisited

  @Drechi: Huurman is iemand van principes en met een goede opleiding (Dr). In Curacao denkt men altijd dat als je minister, directeur, etc bent je automatisch gezag hebt. Gezag dwing je alleen maar af door je gedrag en je resultaten. Huurman heeft in de tijd dat hij er zat resultaten geboekt, dat kan je van Suzy niet zeggen.

 5. De ongekroonde koningin suzy van Curaçao heeft weer toegeslagen.
  Ongelooflijk dat kontlikkers nog steeds de voorkeur krijgen boven capabele personen. Beter 1 onbehouwen persoon, dan 10 kontlikkers in dienst.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  @CR:
  Huurman was gewoon jaloers dat Fa hoger en beter opgeleid was dan hem. Dat is het hele eieren eten geweest. Je kan het er mee eens zijn of niet! Mij om het even wat CR ervan denkt……

 7. Curacao revisited

  @Drechi: Huurman was iemand die in alle openheid zijn bevindingen deelde en dat past niet in de lange tenen cultuur van Curacao. Ik heb liever een paar botte boeren als Huurman die ergens voor staan, dan een minister Suzy die alles en iedereen de schuld geeft behalve zichzelf

 8. Ha, ha, wat een lul verhaal, nou we zitten dus weer met een mooie inspecteur opgezadeld, bij hem hoef je dus niet met een klacht te komen, hebben we weer een kontenlikker, geweldig.

 9. Drechi pa bosnan Tur

  @CR:
  Oen…….. Huurman was van het type dat geen tegenspraak duldde binnen de organisatie: daarbuiten ook al niet!!!!!
  Zelfs de minister (zo meende hij!!) “was niet gemachtigd ook maar iets tegen hem in te brengen”…. Niet dus! Nu zit je weer lekker in Nederland.
  Hoe machtig je jezelf ook waant CR: SEMPER tin baas riba baas!! 🙂 🙂

 10. Deze inspecteur is corrupt. Vriendjespolitiek. Een onafhankelijke rechter heeft duidelijk anders besloten. Fa Si Oen is onbetrouwbaar.

 11. Curacao revisited

  @Beflapas: inderdaad een ons kent ons zaak. Men heeft gewacht totdat Huurman is weggepest/gestuurd en nu er niemand is die een rechte rug probeert te houden maakt men van de kans gebruik om deze boef weer in ere te herstellen

 12. Onder welk steen is deze proleet gekropen? Dit lijkt echt op ons kent ons. Dit open de deur voor een behoorlijke claim van Fa si Oen. Waarom heeft deze man zijn smoel niet opengedaan toen Huurman kritiek op Fa Si Oen had?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *