ParadiseFM | Girigorie: Opposie wil munt slaan uit drugsroof

Quincy Girigorie | Extra

De oppositie probeert politieke munt te slaan uit de drugsroof uit het politiebureau Rio Canario. Dat zegt minister van Justitie Quincy Girigorie, meldt het Antilliaans Dagblad. Het zou gaan om zo’n 500 kilo cocaïne die was opgeslagen in een kluis.

Onbekenden wisten ongezien zware, metalen deuren weten te forceren, om bij de kluis met de in beslag genomen drugs te komen. Vanuit de oppositie klonken stemmen, die aandrongen op het aftreden van de bewindsman. “Het is betreurenswaardig dat politici deze momenten aangrijpen om goedkope politiek te bedrijven”, aldus Girigorie. Zijn taak is juist om met dit soort incidenten om te gaan. Daar moet hij op worden beoordeeld, zegt de minister. Hij wijst er op dat dit soort gebeurtenissen overal kunnen plaatsvinden.

Coalitiegenoot MAN heeft gisteren in een persverklaring gevraagd welke maatregelen Girigorie gaat nemen om de aanslagen op justitiële instellingen te bestrijden. De partij heeft een aanvraag ingediend voor een spoedvergadering van de Staten over dit onderwerp.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Girigorie: Opposie wil munt slaan uit drugsroof

 1. Zou iemand mij kunnen vertellen waarom men zonodig snel naar 6 huizen moest ivm waterschade. Dan krijgen jullie je antwoord. Schotte zit hier niet achter …. Van wie waren die huizen eigendom. Stichtingen…. Dit is een doordachte actie…
  wie de schoen past trekt hem aan… ook al lijd deze persoon aan grootheidswaanzin en een minderwaardigheidscomplex.
  Voor geld is alles te koop?????

 2. Blijkbaar was deze kluis ook niet op slot? Of lag de combinatie toevalligerwijs open en bloot op tafel? Wat mij betreft mag zowel deze minister als Sambo weg en ze mogen ook gelijk dat zooitje van een gevangenis directeur meenemen.

 3. Fred Schiedam

  Ongezien 500 kilo verplaatsen, zware metalen deuren.
  Politiebureaus zijn dus kennelijk niet beveiligd?

 4. Het zou mij dan ook niets verbazen als dit ook een opdracht van Schotte is,
  net als de moord op Helmin Wiels en heel veel andere zaken.
  Er zijn genoeg Mensen binnen de Politie die ook omgekocht zijn door hem en zijn Maffia Foundation Korsow. (MFK)
  Het wordt tijd dat deze gasten hun verdiende straf gaan uitzitten,
  Zodat del rust op het Eiland wederkeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *