ParadiseFM | GoFundMe-pagina om Schotte bij te staan

In een videofilm benadrukt Schotte dat hij geen geld uit de landskas heeft gestolen en de 1.8 miljoen niet kan ophoesten.

De familie van Gerrit Schotte heeft een Go Fund Me pagina aangemaakt. Dit om Schotte financieel te helpen de 1.8 miljoen gulden te betalen aan het Openbaar Ministerie.

Schotte werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens onder meer corruptie. Deze uitspraak leidde tot een ontneminggszaak waarin Schotte werd veroordeeld 1.8 miljoen gulden te betalen die volgens het gerecht onterecht was ontvangen. Als de ex-premier het geld niet betaald, krijgt hij een extra gevangenisstraf van drie jaar.

In een videofilm benadrukt Schotte dat hij geen geld uit de landskas heeft gestolen en de 1.8 miljoen niet kan ophoesten. Hij roept de hulp in van vrienden en het volk om een financiele bijdrage te leveren. Schotte’s moeder, Maria Ruiz, heeft de pagina aangemaakt. Het doel is vastgesteld op 2 miljoen euro, er zijn nog geen donaties gedaan.

Bron: ParadiseFM

19 Reacties op “ParadiseFM | GoFundMe-pagina om Schotte bij te staan

 1. Ik zou gewoon, die zes jaren uitzitten. Zonde voor het geld.

 2. Joep Meloen

  Zelfs vandaag staat de teller nog op 100 euro oftewel zelfs zijn eigen familie wil niets bijdragen. Als die ene storting van zijn moeder is dan is hij dus, volgens haar, 100 euro waard !
  Maar dan zou de gewone man ineens wel meer moeten bijdragen ? Op welke planeet leeft deze idioot ?

 3. Hij heeft toch ook 300 mljn van rdk gejat, moet levenslang krijgen, want hij is ook nog eens ‘n keer ‘n moordenaar. RAT.

 4. @Eric, Cicely moet de bak in, Jacinta Constancia moet de bak in, Brian Mariano moet de bak in!

  Allemaal veroordeeld en toch zitten ze nog niet..

 5. Moet die hoer van een Cicely van der Dijs niet ook de bak in?

 6. @ Joep. Ik was zo geschokt en woedend om die schaamteloze actie dat ik niet goed gelezen heb wat die boef wil!! Laat hem lekker creperen in de gevangenis!!

 7. We moeten met de pet rond voor Gerrit .
  Help Gerrit de maanden door .

 8. koekoeloeres

  Mester di e sèn pa:
  But na hustisia: ANG. 1.800.000 (US$1 mion dollar)
  Gastunan di abogado: ANG. 1 mion florin (US$ 550mil)
  Gastunan di fiansa: ANG. 810 mil florin (US$ 450 mil)

  @Koekoeloeres: s.v.p. geen URL meer invullen als je iets post.

  m.v.g. Commenetpolis

 9. koekoeloeres

  https://www.gofundme.com/f/Libertad-para-Gerrit-Schotte-y-Familia

  €100 of €2.0M goal
  Raised by 1 person in 6 days

 10. Joep Meloen

  @ EAJ,

  Het doel is 1,8 miljoen gulden, maar hij vraagt 2 miljoen EURO oftewel ruim 4 miljoen gulden

 11. Als er nog is die deze criminele graaier geld toevertrouwd dan is die onderdeel van gerrit schotte zijn kliekje, moet dan ook financieel onderrzocht worden.

  Zou tuig Schotte van al die vele miljoenen die hij van de bevolking van Curacao heeft weg geroofd niets meer over hebben of is het zijn plannetje om de bevolking opnieuw een loer te draaien? Waarschijnlijk het laatste. Onbetrouwbaar persoontje.

 12. Ach, het is ieders goed recht om een funding actie te starten.
  Of er geld op binnenkomt is een 2e.
  Denk dat overgrote deel van de bevolking geen stuiver of meer zal storten. Een enkeling daargelaten.
  Vraag me af waar de inkomsten van de loterijen heen gegaan zijn.

 13. Een vos verliest wel zijn streken maar………………..Gerrir heeft 1.8 Miljoen NAF nodig en vraag 2 Mijn EUR . Is dit geen oplichterij

 14. drechi pa bosnan tur

  Ik heb het geprobeerd lui….. Jullie moeten toegeven dat het mij tot nu toe aardig is gelukt ook.
  Maar wat jullie nu allemaal collectief of individueel te berde brengen, noopt mij om actie te ondernemen! Zoals “The Terminator” het ooit gezegd heeft…. “I’m baaaaack” (En dit kunnen jullie er gevoeglijk collectief of individueel er bij denken als jullie daartoe in staat zijn tenminste: “With a vengance”….. Neem dat aub maar van mij aan.
  Tot gauw!!! 🙂 🙂

 15. Maria Ruiz is dus de bitch die Schotte op de wereld heeft gezet.

 16. Je schijnt je nummer van je betaalpas of creditcard met (cvc !) aan hem te moeten opgeven! Ja dag, mij niet gezien. Raar hoor. Gewoon via je bank zelf overmaken kan niet.

 17. Trots op Curaçao

  Ik wil wel een zeepje doneren.

 18. Laat hij maar lekker geld gaan vragen bij zijn schoonouders.Want hun hebben goed geprofiteerd toen hij illegaal hoofd was van zijn kabinet en onze staatskas leeg heeft geroofd en constant in het buitenland was op onze kosten

 19. Daar gaan ze weer de boefjes. Je hebt 1.8 miljoen nodig maar je vraagt 2 miljoen. Ze kunnen het gewoon niet laten. Laat hem lekker zitten waar die zit en zo lang mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *