ParadiseFM | Groot kerstfeest dit jaar in de gevangenis

Doel is om gevangenen sociaal met elkaar om te kunnen laten gaan in een kerstsfeer.

De Curaçaose gevangenis SDKK viert dit jaar voor het eerst sinds lange tijd een groots kerstfeest voor de gevangenen. Dat betekent onder meer optredens van de aguinaldo-groep Los Originales.

Ook de formatie Kompèr zal optreden, evenals andere groepen, zo meldt de ochtendkrant Extra. Verder zijn er activiteiten en spelletjes georganiseerd, zoals domino. Doel is om op die manier gevangenen sociaal met elkaar om te kunnen laten gaan in een kerstsfeer. De festiviteiten vinden over verschillende dagen plaats.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Groot kerstfeest dit jaar in de gevangenis

 1. Fred Schiedam

  Terwijl op het eiland er gezinnen en ouderen zijn die honger lijden, gaat het land Curacao de veroordeelde criminelen feteren!
  In een woord: asociaal.

 2. Cellulair in de kerstham, cocaine in de zult en waarom geen porno film voor hen, ze zijn toch zielig en eenzaam daar met elkaar?

 3. Is Gerrit directeur geworden?

 4. Heb begrepen dat Gibi Doran met een kleine groep ook zal optreden.
  Charlie Bolo Cooper zal zijn tumba van een paar jaar geleden( tijdens tumba festival) alsnog weer ten gehore brengen. De jongen van Banda Bouw Pic Pisas, zal het hele gebeuren opvrolijken met een paar danspasjes, en tevens kunnen ze met hun drieeen hun leider ontmoeten.
  Slim bedacht!!!!!!

 5. Gesponsord door MFK?

 6. Doel is om op die manier gevangenen sociaal met elkaar om te kunnen laten gaan in een kerstsfeer.

  Gevangenen zijn al sociaal met elkaar onder de douche.

 7. Trots op Curaçao

  Gezellig, een kerstkranshi. Met eigen meegenomen kerststol met vulling. Boompjes met ballen erbij… Gaat het echt worden. Vraag me wel af waar ze het geld vandaan halen. Wellicht uit de verkoop van de verbeurd verklaarde goeden van de inwoners? Of zou er iemand uit SMX voor X-mas Santa spelen?

 8. Abraham Mossel

  Ik schaam me er niet voor om te zeggen dat ik diverse gevangenissen en huizen van bewaring heb mogen mee maken in NL mijn straf was voor Belasting!! BTW ? heb twee keer kerstmis feest mee mogen maken, werd twee keer een grote puinhoop met die muziek, hele maal toen die jankert van een André Haze niet kwam op dagen, die lag dronken in ze nest in Amstelveen, trouwens er was meer drug en sterke drank binnen als buiten de lik, maar even goed een fijne kerst toe gewenst schooiers, jullie zitten er niet voor zweet voeten, of wel dan Gerrit De Raaf!

 9. Het is niet meer te volgen, vorige week hadden ze niets te vreten en nu gaan ze feest vieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *