ParadiseFM | Guess who’s coming to dinner?

Premier Eugene Rhuggenaath-diner Koningshuis-1

Het was een grote eer om op uitnodiging van Hunne Majesteiten de Koning en Koningin, de President van Singapore, mw. H.E. Halimah Yacob, en haar echtgenoot dhr. Mohamed Abdullah Alhabshee te mogen verwelkomen voor een staatsbezoek aan Nederland.

Het bezoek van het presidentieel echtpaar staat in het teken van innovatie, sociale inclusie en circulaire economie en ook mijn bezoek aan Nederland is in het teken van innovatie en duurzame groei. Dat zijn ook centrale thema’s in de komende jaren voor Curaçao en zullen tijdens ‘Bon Biní for Business in Curaçao’ in Januari 2019 uitgebreid aan bod komen.” -ER

Premier Eugene Rhuggenaath-diner Koningshuis-1

Premier Eugene Rhuggenaath-diner Koningshuis-1

Ook was er een ontmoeting met dhr. Thom de Graaf, vice-president van de Raad van State. Minister-president Eugene Rhuggenaath kent Thom de Graaf dat hij Minister van Koninkrijksrelaties en Rhuggenaath Gedeputeerde van Financiën was ten tijde van de Nederlandse Antillen.

Premier Eugene Rhuggenaath Vice voorzitter Raad van State Thom de Graaf en Gevolmachtigd minister Anthony Begina

Dhr. de Graaf gaf aan verheugd te zijn om in zijn nieuwe functie weer van betekenis te zijn voor het Koninkrijk, en wij zijn van onze kant ook blij met de inzet voor alle landen van het Koninkrijk.

De twee heren hebben ook samengezeten met lid van de Raad van State voor Curaçao, dhr. Paul Comenencia voor een onderhoud. De Raad van State is in Nederland een adviesorgaan van de regering.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Guess who’s coming to dinner?

 1. Deze foto’s vervullen mij met ‘n gruwelijke walging, de dames en heren op de foto willen allemaal genieten van pracht en praal (het kan niet duur genoeg zijn) en dit terwijl de rekening naar de belastingbetaler gaat.

  Ik vraag me af, is er een verschil in hufterigheid tussen deze mensen en de sloeber die de hele nacht bij de snek staat en rondjes accepteert zonder maar één rondje te geven?

 2. Insel is een groot fiasco met dank aan deze Kennedy en ondertussen is hij lekker op reis

 3. Ruggenaath heeft geen ruggengraat. Het grootste kiezersbedrog sinds Alexandra Rosaria.

  Ik stemde MAN/PAR/PIN omdat ik daarin een alternatief zag voor de mafiapartijen MFK/KdnT, maar wat ben ik teleurgesteld in Ruggenaath en Martina.

  Volgende verkiezingen blijf ik thuis. Laat de mondi monkeys maar winnen.

 4. Op de uitnodiging staat:
  Dhr. E.P. Ruggenaath MBA MBI.

  Altijd leuk dat mensen graag hebben dat hun titels vermeld worden. Menen ze extra belangrijk te zijn.

  Mevr. Yacob heeft het wel gesnapt. Ze heeft 2 universitaire titels, waarvan een Cum Laude en een honorair doctoraat. Zie je niets van terug.

 5. Come on, even serieus, zullen we de volgende keer ook de burgemeesters van Urk en Ameland uitnodigen? Wat heb je hier te zoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *