ParadiseFM | Hoger beroep Gerrit Schotte behandeld

Oud-premier Gerrit Schotte ontkent dat hij is omgekocht en stelde gisteren dat hij van de Siciliaanse casinobaas Francesco Corallo geld ontving voor een luxe bouwproject.

Bij de rechtbank werd gisteren het hoger beroep behandeld van de zogenaamde ontnemingszaak tegen oud minister-president Gerrit Schotte.

Eerder werd Schotte veroordeeld tot het terugbetalen van ruim 1.8 miljoen gulden omkoopgeld.

Schotte ontkent dat hij is omgekocht en stelde gisteren dat hij geld ontving voor een luxe bouwproject.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Hoger beroep Gerrit Schotte behandeld

 1. Waar is dat luxe bouwproject waarvoor g s geld ontvangen heeft, en geen omkoopgeld is ? Coral Estate ?.

 2. Waar is dat geld dan gebleven voor dat luxe bouwproject ? Zijn er bankafschriften die de overboekingen naar dat project bewijzen? Wie was de begunstigde – ook al is het cash gegaan, hetgeen voor zulke bedragen ongewoon is? Indien beide niet : waar is het geld dan gebleven? Waarom stond die bestemming van het geld niet op de overmakingen naar de rekeningen van Schotte? Waarom stonden er andere teksten, verrichte werkzaamheden e.a, op de rekeningen van Schotte aan de bedrijven van Corallo ? Een groot luxe project houd je immers niet geheim voor de gemeenschap, dus de geheimzinnigheid roept dan alleen maar vragen op.
  De vraag blijft waar het geld is gebleven? Dat zou het OM toch moeten kunnen navorsen?

 3. Een kat in het nauw maakt rare sprongen .
  Valt nog mee dat hij nog het een of ander kan herinneren , want meestal hebben ze vaak een of ander vorm van dimensie .

 4. Kan het OM niet eindelijk eens mafiameid Chi Chi Cicely van der Dijs haar straf laten uitzitten?

  Of wordt Chi Chi een tweede Brian Mariano?

 5. abraham mossel

  Sinds wanneer had phathologisch leugenaar Gerrit de Raaf de kennis om een luxe bouwproject te begeleiden, Gerrit heeft nog niet eens een LBO diploma gehaald, omdat hij van school is getrapt wegens di..stal. In deze leugen trapt toch geen rechter in. Gerrit de Raaf was als MP haantje de voortste om dit project bekend te maken met hard kloppen op zijn supper borst maar ik heb er nooit never wat over gehoord dus gewoon weer een leugen die door een rat advokaat hem in zijn oor is gefluistert, maar ik ben er van overtuigt dat hij met oude tekeningen van het mislukte bouwprojeckt van manke krompoot van Verne is komen op dagen bij de rechtbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *