ParadiseFM | Human Rights Caribbean komt op voor Venezolanen

Volgens Human Rights Caribbean is er met geen woord gerept over het feit dat daar Venezolaanse vluchtelingen zitten die van hun vrijheid zijn beroofd.

Human Rights Caribbean zegt met grote zorgen via de media kennis te hebben genomen van het bezoek van staatssecretaris Raymond Knops aan de Vreemdelingen barak op het terrein van de gevangenis in Koraal Specht, afgelopen week.

Volgens Human Rights Caribbean is er met geen woord gerept over het feit dat daar Venezolaanse vluchtelingen zitten die van hun vrijheid zijn beroofd. Eerder werd door onder meer Amnesty International en de Ombudsman hierover de noodklok geluid.

Volgens de organisaties is er een belangrijke kans gemist om te helpen garanderen dat in het Koninkrijk der Nederlanden een rechtvaardige behandeling van Venezolaanse vluchtelingen plaatsvindt.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Human Rights Caribbean komt op voor Venezolanen

  1. Volgens mij is die dame Witteveen van Human Rights helemaal van het padje.Gister middag op radio hoyer ging zij helemaal af zij beweerd dat de Venezolanen in hongerstakking zijn omdat ze in een onmenselijk situatie worden vast gehouden wat helemaal niet waar is,Toen dhr Virginie haar erop wees en vertelde dat de Venezolanen de boel in brand steken alles aan het slopen zijn en dat vorig jaar een schade post was van fl.60.000 dit jaar is de totale schade veel hoger toen zei Witteveen niet op de hoogte te zijn.Zo kan ik het ook neem alvast een paar van deze criminelen Venezolanen in jouw huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *