ParadiseFM | Identiteit dodelijk verkeersslachtoffer bekend

Morto den trafiko | Archief Jeu Olimpio

De politie heeft de identiteit van het slachtoffer dat overleed na een ernstig eenzijdig verkeersongeval op de Helmin Wiels Boulevard vlak voor de Pater Euwensweg bekendgemaakt.

Het gaat om de 23-jarige Ellery Fabian Gustina Fraay, geboren op Curaçao. Bij het ongeluk verloor de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur en knalde met hoge snelheid op een palmboom.

Van de drie zwaar gewonden die naar het ziekenhuis werden gebracht overleed Fraay. Het is nog niet duidelijk of hij de chauffeur was of een van de andere inzittenden.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Identiteit dodelijk verkeersslachtoffer bekend

  1. Ano, ik schreef dat ik HOOPTE dat de wegpiraat achter het stuur het leven had verloren want hij was met zijn idioot weggedrag de veroorzaker van het ongeluk waarbij hij onschuldige weggebruikers had kunen doden.

    Hij heeft het dus wel overleefd, maar als hij familie van mij had aangereden had ik hem zo in elkaar geslagen dat hij daarna door zijn anus kan ademen.

  2. IDIOTE MAURICE! Hij zat niet achter de stuur dom idioot en ook al het zo was, je bent een heel slechte persoon om dat te zeggen tegen iemand die z’n leven is verloren !! Zulke mensen als jij maken deze wereld SLECHT!!!

  3. Fred Schiedam

    Blij dat in ieder geval geen medeweggebruikers of voetgangers mee zijn gesleurd!

  4. Hopelijk is het de wegpiraat achter het stuur die het leven heeft verloren, al heb ik ook weinig begrip voor zijn passagiers die bij deze idioot in de auto zijn gestapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *