ParadiseFM | Inspecteur-generaal Volksgezondheid Huurman op het matje bij minister

Minister Camelia-Römer vindt verder dat Huurman zich niet heeft gehouden aan afspraken, de inspecteur vindt dat Camelia-Romer zich bemoeit met zijn werk

De geschorste inspecteur-generaal voor de Inspectie voor de Volksgezondheid Jan Huurman moet binnenkort verantwoording afleggen bij minister van Volksgezondheid Suzy Camelia-Römer over zijn gedrag eerder deze maand.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Volgens de krant is er onder meer sprake van ongepaste whats app-berichten naar de minister toe.

Camelia-Römer vindt verder dat Huurman zich niet heeft gehouden aan eerder gemaakte afspraken over het doen van uitlatingen naar de pers. De minister wil een verantwoording van de inspecteur-generaal.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Inspecteur-generaal Volksgezondheid Huurman op het matje bij minister

 1. de Knokploeg

  Zeg Manfeld, gaan we hier een beetje lopen dreigen? Waarvoor moet onze laplas oppassen? Wat bedoel je daar precies mee? Zielig hoopje reaguurder dat je bent.

 2. ericaplas ik hoop dat de dag komt dat jij terug kruipt onder je steen,je moet oppassen wat je zegt,je kunt niet bewijzen wat je zegt.

 3. Zie: https://aidsfonds.nl/over-hiv-aids/feiten-en-cijfers/:
  “Ondanks dat het aantal nieuwe hiv-infecties wereldwijd afneemt, is in sommige landen het aantal hiv-infecties fors aan het stijgen.” Met name op Curaçao is al jaren een zeer actieve ‘verdienmodel’ operationeel. 10 huurmannen en honderd ministers zullen daar niets aan doen. FTAC heeft er ook geen kaas van gegeten.

 4. Helaas wil de ver v specialisten geen potte kijkers, alleen machtspelletjes en de politiek dwingen om corruptie te handhaven, want owe owe als hun ondeskundige vriendjes die elders niet kunnen functioneren door de mand vallen, dus Suzy doet wat zij zeggen dat ze moet doen. De waarheid ach dat is niet belangrijk net als de gedupeerden daar kunnen we aan verdienen als Huurman maar weg is.

 5. De minister wil een verantwoording van de inspecteur-generaal. Eén ding is zeker, Huurman kan zijn werk niet meer doen, de man heeft geen enkele autoriteit meer. Het enige wat deze minister wilt is Huurman nog een laatste keer vernederen.
  Als ik op linkedin kijk, zie ik dat Huurman een gestudeerde man is dus begrijp ik niet waarom Huurman zo met zich laat sollen. Als ik even over mijzelf mag spreken, ik zou allang tegen de minister hebben gezegd, “bai den k*jo bo mama p*ta stinki”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *