ParadiseFM | Jacob Gelt Dekker lijkt strijd tegen kanker nu te verliezen

Jacob Gelt Dekker

De 69-jarige Jacob Gelt Dekker vreest dat lymfeklierkanker hem deze keer fataal gaat zijn. De zakenman, op Curaçao vooral bekend als creatieve en drijvende kracht achter hotel Kura Hulanda, laat via Facebook aan zijn ruim zevenduizend volgers weten dat het nu ernst is met zijn ziekte.

,,Three strikes and you are out”, zo staat er boven zijn bericht. Op het eerste zicht lijkt het een van de kritische blogposts die Gelt Dekker tekenen. Maar na het lezen van de eerste regel is het duidelijk: het gaat dramatisch slecht met hem. En hij is dag en nacht afhankelijk van morfine voor de bestrijding van pijn.

Hij zal in de komende dagen onderzoek doorlopen, en misschien probeert hij nog een keer chemotherapie. Zo niet, dan blijft er niet veel tijd over voor hem: 2-3 maanden. Het is de zevende keer dat hij geconfronteerd wordt met kanker.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Jacob Gelt Dekker lijkt strijd tegen kanker nu te verliezen

 1. Deze man heeft meer voor Curacao gedaan dan 99 procent van de YDK politici!

 2. Rust zacht JGD.

  Hopelijk vinden we iemand die jouw strijd tegen de Stella van Rijns en Menki Rojers op deze klip gaat voortzetten.

 3. Las net in de extra dat Gelt Dekker a yama bida ayo… (overleden).

 4. Er zijn de laatste tijden zoveel nieuwe straatnamen bij gekomen dus het is moeilijk om achter te komen of er al een straat naar deze man is genoemd.

  Een jonge collega (net afgestudeerd) van mij heeft als gevolg van een motorongeluk ook dagelijks pijn. De man kan niet zonder een morfinepompje functioneren maar toch heeft hij elke dag een glimlach op zijn gezicht.

  Als ik als een goede YDK betaamt pas om 10 uur op het werk verschijnt, is hij al twee uur bezig. Ik denk dat hij net als Jacob Dekker van het zelfde soort hout gesneden is. Het type hout dat niet snel breekt of buigt.

 5. Dokter met ‘principes’…
  Gelooft niet in Cannabis zeker….?
  ‘Nee, doe maar chemo…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *