ParadiseFM | Jamaloodin blijft in hechtenis

‘Verdachte heeft laten zien dat hij over middelen en mogelijkheden beschikt om langdurig in het buitenland te verblijven en op die manier buiten het bereik van justitie te blijven’, aldus het vonnis | Persbureau Curacao

George Jamaloodin blijft voorlopig vastzitten. Dat heeft het Gerecht vandaag besloten. Jamaloodin wordt gezien als de opdrachtgever van de moord op Helmin Wiels en is in hechtenis gesteld zo lang het onderzoek rond de intellectuele daders voortduurt.

Volgens zijn advocaat duurt dit te lang om hem vast te houden, maar de rechter oordeelde anders.

Het Gerecht stelt vandaag dat de duur van de voorlopige hechtenis noodzakelijk is vanwege de rechtsorde. Ook is de hechtenis nodig, omdat er een risico bestaat dat het onderzoek wordt beinvloed en er sprake is van vluchtgevaar.

‘Verdachte heeft laten zien dat hij over middelen en mogelijkheden beschikt om langdurig in het buitenland te verblijven en op die manier buiten het bereik van justitie te blijven’, aldus het vonnis.

Jamaloodin verbleef tot enkele maanden geleden in Venezuela tot hij meer dan een jaar na het verzoek om uitlevering, werd uitgeleverd aan Curacao.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Jamaloodin blijft in hechtenis

 1. Maar die man is toch onschuldig??? Net als Schotte, Tromp,Jesus de Leito, Suzy Romer en meerdere van die ‘top’ figuren?

 2. De Rechtsstaat

  M.b.t. dit artikel en reeds geplaatste reacties, het volgende:

  – Laat die klungel (lees voormalige woordvoerder van het OM) a.u.b. niet mogen terugkeren. Wat een aanfluiting, zeg!

  – Net als z.g. rechtskenner Cali, zijn ze beiden ergens in Amerikanenkamp begonnen met hun media carrière, dus één potnat.

 3. Het is jammer dat Norman Serphos geen woordvoerder (laten we hopen voorlopig) meer is van het OM.

  De nieuwe woordvoerder is totaal ongeschikt voor de baan, de man is mediaschuw en arrogant. Een woordvoerder in deze moderne tijd moet de pers makkelijk te woord staan en desnoods met het publiek in discussie gaan en als het moet uitleg geven.

  Laten we hopen als alles achter de rug is voor Norman Serphos, hij als freelancer bij de TV of radio aan de slag gaat want ze kunnen hem niet betalen natuurlijk.

  Tot dan moeten de luisteraars van Direct het met Cali Manuel doen die zegt kennis van het recht te hebben. Als Cali Manuel in zijn opsomming zegt, dat Jamaloodin waarschijnlijk vrij komt, moet de man zich laten nakijken.

 4. Ramboloodin achter de tralies, net als MAVO3 draaideur crimineel Gerrit Schotte.

  Waarom is het ordinaire viswijf van Boca Sami, Jacintha Constantia, nog niet opgesloten?

  En Cicely ‘Chi Chi’ van der Dijs?

  Nieuwe Brian Mariano’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *