ParadiseFM | Jamaloodin vangt bot bij kort geding rechter

Met vonnis

In het vonnis wordt er nog op gewezen dat Jamaloodin bekend is met deze bijzondere procedure, nu hij daarvan enkele maanden nog tevergeefs gebruik heeft gemaakt.

Het Gerecht in eerste aanleg heeft voormalig minister van Financiën George Jamaloodin niet-ontvankelijk verklaard in het kort geding dat hij tegen het Land Curaçao had aangespannen.

Jamaloodin wordt vasgehouden in Venezuela in afwachting van zijn uitlevering naar Curaçao. Hij had in dit kort geding geëist dat het Land de Venezolaanse autoriteiten bericht dat hij niet vast zit op last van een Curaçaose rechter en dat zijn detentie daarom in strijd is met de Staatsregeling.

De kortgedingrechter heeft echter geoordeeld dat Jamaloodin bij hem aan het verkeerde adres is. De verzoeken die Jamaloodin heeft ingediend hebben te maken met het feit dat hij wordt verdacht van strafbare feiten.

Voor spoedvoorzieningen die nodig zijn in verband met de zogenoemde “strafrechtsbedeling” kent de wet een bijzondere procedure bij de strafrechter. Daarom kan Jamaloodin niet terecht bij de civiele rechter.

In het vonnis wordt er nog op gewezen dat Jamaloodin bekend is met deze bijzondere procedure, nu hij daarvan enkele maanden nog tevergeefs gebruik heeft gemaakt.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

2018 08 30 – Jamaloodin vs Land Curacao Maximus by Black Lion on Scribd

3 Reacties op “ParadiseFM | Jamaloodin vangt bot bij kort geding rechter

  1. Eigenlijk meer een bolita. Maar die komen er overigens ook makkelijk uit.

  2. @Lapas: Hoezo, moeilijke bevalling?

    Zijn hoofd ziet er uit als een zetpil. (Wel ‘n dikke, dat dan weer wel)

  3. Zo aan het hoofd van Jamaloodin te zien, moet het een moeilijke bevalling zijn geweest. Waarschijnlijk was het een keizersnede, dan vind ik dat je verplicht aan je moeder die zo ondraaglijk veel pijn heeft geleden, om iets van het leven te maken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *