ParadiseFM | Jan Kees de Jager bij Cinex Smart Investment Summit 2018


Jan Kees de Jager was deze week een van de sprekers op Cinex Smart Investment Summit 2018. Hij deed op Paradise FM twee interviews in de show ‘vandaag en morgen’.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

Zie voor meer informatie: https://www.knipselkrant-curacao.com/ad-alle-pijlen-op-investeringsklimaat/

7 Reacties op “ParadiseFM | Jan Kees de Jager bij Cinex Smart Investment Summit 2018

 1. Ben het helemaal eens met La Stiwz en Trui over Beflapas. Goed dat de redactie eindelijk eens heeft ingegrepen. Tene KKC limpi!

  On topic: die Koffijberg spoort niet. Hij is een big spender van gemeenschapsgeld die zelfs Alvin Daal overtreft als het om volslagen nutteloze snoepreizen gaat.

 2. Renée van Aller

  Wat nu precies de meerwaarde van de inbreng van de heer De Jager concreet is, hult zich in nijvere nevelen. Er is kennelijke sprake van een kwink. Die blijft bij je totdat je gelooft, dat alles kan wat je gelooft. Zie hiervoor de kwinkslagen van Kwetal. Hopi scuma, niun chuculati, Pica. Renée van Aller & John de Vries

 3. Renée van Aller

  Wat nu precies de meerwaarde van de inbreng van de heer De Jager concreet is, hult zich in nijvere nevelen. Is een Hollander op zoek naar goed betaald emplooi in zwoele streken? Curaçao kan dit prima zelf, als niet het eigen belang en patronage overheersen. Er is kennelijke sprake van een tweespalt door een kwink. Een kwink blijft bij je, totdat je gelooft, dat alles kan wat je gelooft. Overspannen opinies, menen wij. Hopi scuma, niun chuculati. Pica. Renée van Aller & John de Vries

 4. Redactie, hoe lang staat u het puberaal *** gelöl van ***** nog toe?

  Namens alle lezers: enige censuur vinden wij niet erg, integendeel.

  *** Deel reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels,
  KKC redactie

 5. Redactie, hoe lang staat u het puberaal gebral van ******* nog toe?

  Namens alle lezers: enige censuur vinden wij niet erg, integendeel.

  *** Deel reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels,
  KKC redactie

 6. Jan Kees de Jager, hij is bijna niet te herkennen de zo dikke minister van financiën. Wie kende hem niet, de minister die openlijk vooruitkwam homo te zijn en hand in hand op straat met zijn Surinaamse vriend liep.

  Ik kan me nog kort na de onafhankelijkheid van Suriname, herinneren dat veel Surinames boos op Nederland waren, ze voelden zich genaaid door Nederland.

  *******

  *** Deel reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels,
  KKC redactie

 7. Wanneer houden we eens op om kapitalen over te maken naar Ramon Koffijberg van Cinex, die er op lost snoepreist met een een veelvoud aan vrouwen, all expenses paid, terwijl hij in al die jaren nog geen enkele investeerder heeft binnengehaald!

  Kijk eens naar alle leegstande hotels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *