ParadiseFM | Kans op stroomuitval deze week door verwachte afnemende wind

Dat heeft gevolgen voor het windenergiepark van het nutsbedrijf

Aqualectra zal deze week naar alle waarschijnlijkheid niet kunnen voldoen aan de vraag naar electriciteit. Dat heeft te maken met de weervoorspelling voor de week.

Daarin wordt weinig wind verwacht. Dat heeft gevolgen voor het windenergiepark van het nutsbedrijf. Als het niet voldoende waait, kan er niet voldoende stroom worden opgewekt.

Een probleem in machine 1 op het terrein van de Isla maakt de situatie nog lastiger. Aqualectra stelt dat het de mogelijke uitval van elektriciteit deze week niet kan uitsluiten.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Kans op stroomuitval deze week door verwachte afnemende wind

 1. Amateurs!

 2. Ay nos mes por .
  Anno 2018 .

 3. Abraham Mossel

  Een probleem in machine 1 geeft nog meer problemen, zijn de vazalen en trolen monteurs met de losse schroevedraaier van de MFK weer bezig nu hun leider Gerrit de Raaf wonsdag het gevang in moet, nou we kunnen nog heek veel problemen verwachte als de rat vast zit, hij zaal zolang hij ziet het eiland blijven destabiliseren en terroriseren let op mijn worden, PAR doe er wat aan en trap de vazalen er uit al kost het wat geld, maar dat geterroriseer van drie jaar of langer wat ons te wachten staat kost velen malen meer ( 1.8 miljoen kan hij niet betalen) als hij vast heeft hij geen inkomsten meer

 4. Ha ha, wat een lul verhaal weer van Aqualectra, zorg gewoon eens dat alles goed werkt en blijft werken, we betalen tenslotte genoeg.

 5. Nee he. Hebben ze weer wat anders gevonden om die stroomuitval te verklaren. Niet te geloven. Eerst was het Boo, en nu de wind!!
  Stelletje prutsers!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *