ParadiseFM | Kranshi scoort goed, politie en ROP slecht

 Kranshi is the best

Ruim 80 procent van de respondenten die meededen naar een onderzoek naar overheidsinstanties is tevreden over de dienstverlening van Kranchi. Dat blijkt uit een enquete van de Ombudsman.

396 mensen werd gevraagd naar hun tevredenheid over overheidsinstanties. Kranchi scoort goed, Ruimtelijke Ordening en Planing kwam slecht vanaf: 63 procent van de ondervraagden vond hen slecht of onvoldoende bereikbaar en zelfs 73 procent vindt de dienstverlening onvoldoende.

Ook het Korps politei Curacao scoorde niet al te best: 65 procent van de respondenten stelt dat zij telefonisch slecht bereikbaar zijn. De dienstverlening wordt als traag bestempeld en 68 procent stelde dat dit zelfs slecht is.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Kranshi scoort goed, politie en ROP slecht

 1. @LaStiwz, Dat is wel snel. Mijn collegas nemen de hele dag vrij (De baas zijn tijd) als ze naar Kranshi gaan want ze moeten er uren wachten.

 2. Als je je schaamt voor je pp wat let je om een ander aan te schaffen. Sick clown🤡

 3. 2 uit 3 is i.i.g. 66%.

 4. Blij om te lezen dat 2 mensen uiterst tevreden zijn, mag ik de heren aan herinneren dat 8 uit 10 ook 80% is?

 5. La Stiwz heeft 100% gelijk, dus laat ik niet flauw zijn en zeggen dat hij/zij wel zit te internetten in de tijd van de baas. Nee, dat ga ik niet doen. Zo ben ik niet.

  Vergeleken met vroeger is de burgerlijke stand, Kraanchi, er flink op vooruitgegaan.

 6. Ik heb mijn paspoort een paar maanden geleden vernieuwd. Afspraak gemaakt via digitaal loket, nog geen 10 minuten binnen geweest. incl. wachten Het ophalen heb ik om 18.00 ‘s avonds kunnen doen. Prachtige tijd omdat de YdK niet in eigen tijd naar Kranshi gaat, maar in de tijd van de baas.

  Ophalen duurde minder dan 2 minuten inclusief wachttijd. De hele wachtruimte was leeg.

 7. “80% tevreden over Kranshi”, het is wat je gewend bent. Er zijn ook veel mannen die blij zijn met hun vrouw totdat ze iets anders proberen. Ik moest laatst bij Kranshi voor mijn Nederlandse paspoort (ik schaam me dat ik hier geboren ben en een paspoort van een ander land heb) zijn, was ik bijna een hele dag kwijt.

 8. Showroe di Emmastad

  De padvinders van het KPC: nog nooit een leermoment gekend….oplospercentage, preventiescore, bejegening publiek, optredencurve, etc etc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *