ParadiseFM | Liberia-Peters benadrukt positieve relatie met Lubbers

Oud premier Maria Liberia Peters

In een reactie tegenover ParadiseFM op het overlijden van de voormalig premier van Nederland Ruud Lubbers heeft ex minister-president van de Nederlandse Antillen Maria Liberia Peters de onderlinge positieve relatie die zij hadden benadrukt.

Ruim 5 jaar werkten zij samen als premiers binnen het koninkrijk en, hoewel dit er soms heftig aan toe ging, hadden zij een persoonlijke en goede band. “We waren aan elkaar gewaagd. Ruud was iemand die down to earth was, geen poespas.”

Liberia Peters wenst zijn familie sterkte de komende tijd en zegt de herinneringen aan Ruud te koesteren.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Liberia-Peters benadrukt positieve relatie met Lubbers

 1. Ze zeggen over de doden niks dan goeds, toch blijven twee zaken bij mij hangen. Het was ongelooflijk hoe Ruud Lubbers ooit Elco Brinkman een dolk in de rug stak.

  Wat mij ook is bijgebleven is dat Lubbers met zijn handen niet van de dames van het VN kon afhouden. Dit zou hem eigenlijk een oude viezerik maken maar daar bewonderde ik hem juist om.

  Ik heb de dames die bij de VN werken gezien, de ene lekkere wijf na de andere. Ik denk dat de herinnering die Liberia Peters aan Ruud Lubbers koestert dan ook van een ander aard moest zijn.

  Het geeft wel aan dat hij een mens van vlees en bloed was.

  Aan de andere kant als je met een oerlelijke vrouw als Ria Lubbers getrouwd bent wil je weleens aan wat moois vergrijpen.

 2. En, nadat zij met de handjes in de koektrommel is betrapt, zichzelf en andere leden van de MDPT, op mafieuze wijze, de zwijgplicht opleggen.

 3. Daar zal de familie Lubbers blij mee zijn, een positieve relatie van Ruud met een dame die als kleuterleidster de politiek inging en er als miljonair weer uit kwam en daarna nog eens schaamteloos haar zakken ging vullen in de criminele club van Wacko Werner Wiels waarin ook Terror Cova zich op de payroll liet zetten.

  Shame on you Liberia Peters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *