ParadiseFM | Mangroves lijden onder CMC

Volgens Clifton Wallé gaat het niet om schadelijk afvalwater.

De mangroves in het Rifgebied zijn er niet beter op geworden door de verhuizing van het oude Sint Elisabeth Hospital naar het nieuwe ziekenhuis.

Ook het afvalwater van het Curaçao Medical Center komt weer ongezuiverd in het mangrovebos. Dat meldt Caribisch Netwerk. Volgens woordvoerder van het ziekenhuis CMC Clifton Wallé gaat het niet om schadelijk afvalwater.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Mangroves lijden onder CMC

 1. Stond in het AD verleden week dat dr. Engels ermee ophield. En verder heeft Suzy bakzeil gehaald in november bij de kort geding rechter. Abrupt medisch specialisten met 65 laten stoppen mag niet. Ik heb niet gehoord dat Suzy in beroep is gegaan tegen de uitspraak. Dus Nico weet niet waar je story vandaan komt-:)

 2. Jullie zijn vervloekt tot bij jullie kinds kinderen.Corruptie viert hoogtui.
  Het is wat hard, maar heeft echt een kern van waatheid. De vloek van corruptie en wanbeleid is een vloek die niet in een keer over is maar waarvoor de gevolgen jaren na de terug keer (of implementatie) van een werkende democratie. Nog gevoeld zullen worden.

 3. Krijg nou wat nu breekt er echt de pleurus los.
  Belde vandaag naar mijn cardioloog dr.Engels voor een vervroegde afspraak,kreeg van zijn assistente te horen dat er geen afspraken meer gemaakt kunnen worden bij bovengenoemde.Per 1-2020 is hij niet meer in dienst v/d SVB vanwege zijn leeftijd 65j en ouder moet hij afvloeien dat heeft Suzy Camelia voor gezorgd.Dat is nodig om de kosten van CMC te drukken.Het gaat over onze ruggen.Het graaien en wanbeleid gaat gewoon door.Jullie zijn vervloekt tot bij jullie kinds kinderen.Corruptie viert hoogtui.

 4. De Rechtsstaat

  Die Clifton Wallé, van alle markten thuis.

  Verbaasd mij niks als ie morgen één dag woordvoerder van de Giro Bank is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *