ParadiseFM | Medisch specialisten gaan niet akkoord met bezuinigingen

De specialisten overwegen in actie te gaan, zo meldt de EXTRA vandaag | Extra

Medisch specialisten op Curaçao zijn niet van plan de wijzigingen te accepteren die de minister van Volksgezondheid, Natuur en Milieu Suzy Camelia-Römer wil gaan doorvoeren.

De specialisten overwegen in actie te gaan, zo meldt de EXTRA vandaag. Minister Camelia-Römer wil bezuinigingen doorvoeren in het medisch systeem, onder meer door minder gebruik te maken van de specialisten. Ze zal geen premies verhogen. Ook gaf ze vorige week aan dat sommige specialisten veel te veel verdienen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Medisch specialisten gaan niet akkoord met bezuinigingen

 1. Joep Meloen

  Veel specialisten rekenen gewoon een dubbel tarief oftewel frauderen er lustig op los.
  Het doorgeven van een uitslag van een lab onderzoek wordt vrolijk gedeclareerd als zijnde ‘een consult’ oftewel kassa !
  Daarnaast worden er nogal wat nutteloze onderzoeken voorgeschreven. Men luistert niet naar de klachten van de patiënt, men gaat maar gewoon meteen een duur onderzoek voorschrijven en wellicht dat ze daarna eens gaan vragen wat de klachten zijn.
  Hoe dit gedrag in overeenstemming is met de door hen afgelegde eed is mij een groot raadsel. In ieder geval verbaast het mij niets dat de SVB failliet is en uitkomt op een tekort van bijna 1,3 miljard over 5 jaar.

 2. Als ik de auto’s zie waarin specialisten rijden (Jerry Semper!) en de paleizen waarin zij wonen dan kan het daar allemaal veel minder.

  Maar ook bij Bureau Post. Dat blijkt echter untouchable te zijn voor PIN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *