ParadiseFM | Meer dan 1300 aanmeldingen voor noodhulp

Doel is concrete hulp aan mensen die het meest kwetsbaar zijn en direct hulp nodig hebben als gevolg van de corona-crisis. | Antilliaans Dagblad

Al meer dan 1300 mensen hebben zich aangemeld bij het ministerie van Sociale Zaken, Arbeid en Welzijn om in aanmerking te komen voor noodhulp.

Dat heeft minister Hensley Koeiman gezegd. Vandaag zal de overheid meer informatie geven over de concrete hulp aan mensen die het meest kwetsbaar zijn en direct hulp nodig hebben als gevolg van de corona-crisis.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Meer dan 1300 aanmeldingen voor noodhulp

 1. Alleen in Oost Montaña e.o. zijn al 500 mensen die nauwelijks te eten hebben waar al begonnen is om voedselpakketten uit te delen door verschillende organisaties.
  Nu de rest van de wijken nog!

 2. Abraham Mossel

  Ik neem aan dat steun trekkers niet in aanmerking komen voor deze noodhulp, maar kijk er niet vanop dat er door vrienden of familie wel wat kan geregeld worden voor deze??. Hoop dat het geld wat de regering al niet heeft goed besteed zal worden en terecht komt komt bij mensen die het echt nodig hebben.

 3. John Bash

  @Laplas. Ik heb boobytraps aangelegd als eerste verdedigings linie.

 4. ericlapas

  Het schijnt dat het aantal verzoeken voor een wapenvergunning is vervijfvoudigd, blijkbaar zijn de rijken bereidt om hun eigendommen met vuurwapens te beschermen.

 5. Sluit niet uit dat Franklin Chebu Sluis, goed voor een miljoen per jaar, zich met zijn verleden van fraude ook geweld heeft.

 6. Daaronder ongetwijfeld honderden onderdeboomzitters die hun kans schoon zien om ook eens hun zakken een beetje te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *