ParadiseFM | MFK hekelt communicatie Statenvoorzitter

Eerder beschuldigde de partij van Gerrit Schotte de statenvoorzitter ervan de parlementariers ongelijk de behandelen | Jeu Olimpio

DE MFK-fractie wil een vergadering over statenvoorzitter William Milleron. Dat maken zij bekend in een brief aan de Staten. Ze willen een gesprek over de wijze waarop Millerson communiceert.

Volgens MFK is Millerson onprofessioneel. Om hun zaak kracht bij te zetten, hebben ze een brief van Millerson toegevoegd.

De MFK en Millerson liggen al langer overhoop. Eerder beschuldigde de partij van Gerrit Schotte de statenvoorzitter ervan de parlementariers ongelijk de behandelen, omdat zij hun zegje niet konden afmaken. Als de nu aangevraagde vergadering er komt, zal Millerson de vergadering zelf moeten voorzitten.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | MFK hekelt communicatie Statenvoorzitter

  1. De Rechtsstaat

    Te recht dat een beetje vuur na aan de schenen wordt gelegd van onze omhooggevallen statenvoorzitter. Arbitrair met zijn minder dan 100 stemmen de Kim Jong-un uithangen in het parlement.

  2. Het is apart dat het OM nooit een onderzoek naar het handel en wandel van Cooper tijdens zijn ministerschap heeft ingesteld. Pik Pizas was te kort minister om een greep in de staatskas te kunnen doen. Het feit dat de man politieagent is, zegt veel over de moraal van onze politieagenten.

  3. Kleutertjes moeten weer eens klagen en moeten kort gehouden worden. Goede zaak van de voorzitter.

  4. Abraham Mossel

    Ga zo door Statenvoorzitter, laat de MFK maar kramperen en wachten tot ze een ons wegen voor dat ze hun onzin en haat zaai praatje en Nep verhalen de Curacrimse gemeenschap in roeptoeteren met als hoofd roeptoeters de vazalen en trolen Pias PIK en tuinkabouters Gerrit de Raaf en Cova.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *