ParadiseFM | Ministerie ontkent forse toename HIV-besmettingen

Volgens het ministerie komen er wel elke maand nieuwe besmettingen bij en moeten mensen daar alert op zijn. Maar om paniek onder de bevolking te voorkomen heeft het ministerie laten weten dat het genoemde aantal uit de lucht gegrepen is. | Extra

Curaçao kent geen toename voor 300 besmettingen met HIV per maand. Dat heeft het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur gisteravond in een officieel persbericht laten weten.

Daarmee wordt gereageerd op berichten in de media dat er een schrikbarend hoog aantal van 300 nieuwe patiënten per maand zouden zijn. Volgens het ministerie komen er wel elke maand nieuwe besmettingen bij en moeten mensen daar alert op zijn. Maar om paniek onder de bevolking te voorkomen heeft het ministerie laten weten dat het genoemde aantal uit de lucht gegrepen is.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Ministerie ontkent forse toename HIV-besmettingen

  1. Toegeven dat HIV kunstmatig op Curaçao in stand wordt gehouden betekend het ‘slachten van’ een melkkoe. Voor een deel van de Curaçaose zorgsector is het in stand houden van een HIV-patiënten populatie het zeker stellen van inkomen. Immers doordat de HIV medicatie op termijn haar effectiviteit verliest, moet de patiënt regelmatig testen doen om zo de in te nemen ‘cocktail’ bij te stellen.
Een ‘besloten kring’ van internist, (niet diagnostische) laboratorium en Botika verdienen op deze wijze, onder de neus van Inspectie en Ministerie, bergen geld.     Dus het volksverlakkerij heeft niet alleen betrekking op diesel. Dat het dezelfde Minister betreft is louter toeval!!

  2. @Hans, Een groot aantal van mannelijke PIN collegas van Suzy hebben nogal een ruig seksleven…

  3. December 2917 waren er 1900+ HIVbesmettingen, en wellicht hoger, nu zou er vgs Römer geen reden voor paniek zijn? Zijn er wel voldoende medicijnen voorradig vraag ik mij af!

  4. KKC commentpolis

    Deze reactie is geweigerd wegens strijd met onze spelregels

  5. Als ik de roddels over het bruine sexleven van Alvin Daal (de gigolo van Suzy Romer) moet geloven, loopt Suzy Romer ook besmettingsgevaar.

  6. ” 300 nieuwe patiënten per maand zouden zijn. ” Dat lijkt sterk, zoveel homo’s hebben wij niet eens. Er komen elke maand nieuwe besmettingen bij en de minister vindt dat geen reden voor paniek. Vreemd genoeg hoor ik het parlement niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *