ParadiseFM | Ministeries hebben voldoende capaciteit om de bezuinigingen door te voeren

Volgens minister Kenneth Gijsbertha zal het komende bezuinigingstraject helemaal worden doorlopen | Persbureau Curacao

Volgens minister van Financiën Kenneth Gijsbertha beschikt de huidige regering over de daadkracht en de capaciteit, maar ook over het benodigde ambtenarenapparaat, om de nodige bezuinigingen door te voeren. Dat zei Gijsbertha gisteren tijdens een persconferentie.

In een rapport van de commissie die eerder dit jaar de begrotingen heeft doorgelicht, kwam naar voren dat er binnen de ministeries onvoldoende capaciteit is om veranderingen volledig door te voeren. De minister ontkent dat. Volgens hem zal het komende bezuinigingstraject helemaal worden doorlopen. Zoals bekend gaat de huidige regering meer dan 120 miljoen gulden op de begroting van 2019 bezuinigen.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Ministeries hebben voldoende capaciteit om de bezuinigingen door te voeren

 1. Brian vraagt of El Hakim alles heeft betaald wat hij schuldig is gebleven.
  Nee,hij heeft het niet betaald.En woont zeer comfortabel in Beirut, Lebanon.
  Volgens mijn informatie maakt hij het zeer goed zonder te werken en geeft advies via zijn FB over allerlei kwesties specifiek die met Government te maken hebben,ook financieel en politiek advies.Het is duidelijk dat de autoriteiten in Curacao niet weten waar hij zit en waar ze kunnen halen wat hij heeft.En de autoriteiten in Beirut hebben geen idee dat deze man gewoon een oplichter is.

 2. Hebben Jamaaloodin en El Hakim nu al die belastingachterstanden betaald?

 3. Er is genoeg achterstallige sociale afdrachten te halen bij veel bedrijven, laat ze daar een keer langs gaan.

 4. Juist Fox, de Belastingdienst is een ramp.

  Zouden ze bij de moeder van Stephen Capella gaan kijken, die 200,000 dollar op haar bankrekening gestort gekreeg van Girobank, gefraudeerd door zoonlief?

 5. Nou misschien lukt het Gijsbertha als hij begint om een flinke bezem door die belastingdienst te halen, waar het een groot zooitje is. Klantgerichte dienstverlening aan de burger hebben ze daar nog nooit van gehoord. Een hoop onbeschofte en incapabele idioten zitten daar. Figuren die de staat miljoenen verschuldigd zijn of geen loonbelastingen hebben afdragen worden niet aangepakt. Nee ze laten de werknemer er voor opdraaien die van niets weet. Terwijl die werknemer er volgens zijn of haar loonstrookje van uit mag gaan dat de werkgever de nodige belastingen heeft afgedragen. Schande.

 6. Ophouden met alle Tilly Pikeries te betalen.

  De moeder van Stephen Capella gaan belasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *