ParadiseFM | Ministeries vertegenwoordigt op 10-10

Ook zijn de negen ministeries vertegenwoordigt op het Wilhelminaplein.

Vanaf negen uur morgen organiseert de overheid diverse activiteiten in verband met de Dag van Autonomie. Acht jaar geleden werd Curacao een autonoom land binnen het Koninkrijk.

Er kan gesport worden, er is muziek, creativieve activiteiten en een uitgebreide markt met lokale producten.

Ook zijn de negen ministeries vertegenwoordigt op het Wilhelminaplein. Burgers met vragen of kritiek kunnen hier ’s middags terecht bij een van de kraampjes.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Ministeries vertegenwoordigt op 10-10

  1. Vertegenwoordigd

  2. Toevallig is het vandaag ook de dag van de geestelijke gezondheidszorg, wij mogen niet naar buiten dus toevallig hoorde ik het van één van de bezoekers. Ik was vanochtend vroeg wakker want ik dacht na de medicijnen krijgen wij iets lekkers voor bij de koffie maar nee hoor.

    De zuster wist niet eens dat het vandaag de dag van de geestelijke gezondheidszorg is. Ik dacht dat wij misschien voor één dag met vlaggetjes naar Brionplein mogen maar nee hoor zelfs dat mocht niet. Sommigen van ons lopen hier al jaren met een dwangbuis om en zelf op de dag van de geestelijke gezondheidszorg mag die niet uit.

  3. Abraham Mossel

    * jaar geleden, 10-10-10,ik zie Gerrit de Raaf nog staan achter dat spreek tafeltje waar nu de man met het blauwe pak staat, hij dacht dat hij een paard was met 7 gouden lullen en dat hem niks meer kon overkomen en dacht met dat beetje hersenen die hij heeft ” mavo 3″ ik steel het hele land leeg zodat iedereen afhankelijk van mij en Corallo en van de MFK/KFO is, niemand krijgt mij meer van deze plek af. Nu zoals men nu weet heeft het twee jaar geduurd en als het even voor hem mee zit hoort hij deze maand nog ( cassatie uitslag ) dat hij
    direct voor 18 maanden het gevang in mag en als het ff mee zit krijgt Gerrit de Raaf er nog ruim 3 jaren gevang bij wegens het niet nakomen van zijn schuld 1.8 miljoen terug te betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *