ParadiseFM | Motie van wantrouwen tegen premier Rhuggenaath

Volgens de partij heeft Rhuggenaath er samen met minister van Financiën Kenneth Gijsbertha voor gezorgd dat de schulden van het land in twee jaar tijd alleen maar groter zijn geworden | Extra

Oppositiepartij MFK heeft gisteren een motie van wantrouwen ingediend tegen minister-president Eugene Rhuggenaath.

Volgens de partij heeft Rhuggenaath er samen met minister van Financiën Kenneth Gijsbertha voor gezorgd dat de schulden van het land in twee jaar tijd alleen maar groter zijn geworden.

Ze hebben geen vertrouwen dat Rhuggenaath de economie weer op gang kan brengen. Voor de motie was gisteren geen meerderheid in het parlement.

Bron: ParadiseFM

14 Reacties op “ParadiseFM | Motie van wantrouwen tegen premier Rhuggenaath

 1. P pisas was ‘n blauwe maandag zgn min-pres, heeft aan heel veel nietsnutten baantjes bezorgd. Ook nog 200 mljn verkwanseld, feest gevierd, en dan zegt men, dat huidige regering fout is.

 2. NB
  Hoorde onlangs van iemand dat het Fort A’dam onder deze SG een soort Pyongyang is.

 3. Ook de ‘leden’ van de huidige regering hebben zich bezondigd aan het aanstellen van vriendjes en family. Dus wat dat betreft zijn ze geen haar beter dan de vorige jokers. Tegen een figuur als de SG van Algemene Zaken had men nadat Hodge haar thuis liet zitten er niet meer aan moeten beginnen haar weer terug te laten komen. Want laten we wel wezen, de 30+ miljoen aan Insel Air is er vast en zeker dankzij de SG van AZ gekomen.
  Ongetwijfeld gewoon ordinaire family business.
  Een onderzoek naar de handel en wandel van deze figuren zou op zijn plaats zijn, evenals een – wellicht strafrechtelijk onderzoek – naar Marvelien Wiels, etc etc.
  Misschien tijd dat het OM bij monde van opgeblazen kikker de Jong een keer van zijn stoel te komt.

 4. Curacao revisited

  @Abraham Mossel: omdat ook de regering Ruggenaat niet in staat is om structureel beleid neer te zetten. Dat het ten tijden van Schotte nog slechter ging, is geen argument om het nog steeds slechte beleid van nu goed te keuren.

 5. Abraham Mossel

  waar haald de MFK gore moedt vandaan om een motie van wantrouwen in te dienen tegen een reging die in de puinhopen van de MFK zijn terecht gekomen , terwijl zij zelf van 10-10-10 t/m 1012/13 de hele staats kas hebben leeg gestolen voor hun vrienden, Gerrit de Raaf zit niet voor niets voor 3 jaar in het gevang als hij geen vervroegde invrijheidsteling ( IV ) krijgt wat er wel niet inzit, ondanks dat hij nu muis stil zit te kniesoren, om de lieve Gerritje uit te hangen?.

 6. Curacao revisited

  @Jomano : helemaal eens. De personen die de politiek bedrijven zijn wellicht gewijzigd, maar het gebrek aan integriteit (aanstellen vriendjes en familie leden), stelsel matig te veel geld uitgeven, snoepreisjes, en het uitstellen van ieder pijn dossier (Insel air, Isla, ENNIA) zijn niet gewijzigd. na 9 jaar sukkelen moeten wij concluderen dat het 10-10-10 experiment compleet mislukt is, en dat Curacao beter een gemeente van Nederland kan worden

 7. @kaat. Blijf bij de les. Het gaat om politiek en hoe die bedreven wordt vanuit welke belangen en niet om de personen zelf.

 8. Jomano is er iemand in de huidige regering die ‘n verkeersmoord heeft gepleegd, of winkeldiefstal, of 4-1/5 ton gejat en brand gesticht , heel veel misdaden meer, 5 mljn gejat, mfk kdnt.

 9. @CR. Perfect omschreven. Het vertrouwen in de politiek is nul. PAR/MAN/PIN zijn geen haar beter of integerder dan MFK/KDNT. De entourage is anders.

 10. Wat zou Schottes slet Stella van Rijn hiervsn vinden?

  Sloerie Stella trekt nu haar mantelpakje aan voor Ruggenaath waar ze dat pakje vroeger naast het bed van Schotte dropte.

 11. “Situatie op Curacao gaat steeds meer op die van Zuid Afrika lijken”, en de regering gaat steeds meer gelijkenis met het ANC vertonen”.

  Zuid Afrika had ooit de beste utiliteiten diensten van het continent Afrika, en leverde zelfs electriciteit aan buurlanden.

  Sinds ANC aan de macht is en hun versie van “Paul de Geuzen” en “Derrick Jonissen” hebben geplaatst op kardinale utiliteits posities is het schering en inslag waarbij chronische stroomuitval en watertekort aan de orde van de dag zijn in Zuid Afrika.

  In Afrika het enige continent waar eerste wereldlanden na scepter overdracht naar derde wereldlanden regresseren.

 12. Curacao revisited

  zoals vaker gezegd zijn MFK, Santos, Cooper etc boeven maar dat maakt Par, Pin en Man daarom niet mindere boeven:
  * Gijsberttha die zijn dochter een hoge positie verleend
  * Etienne Ys die na het debable Insel Air gewoon in de raad van RVC CBCS blijft zitten
  * Walle die de hele wereld rondreist maar studenten niet durft te zeggen dat als je leningen afsluit je die ook moet afbetalen
  * Martina die wordt aangeklaagd en vervolgens worden de resultaten niet en public gedeeld
  * Romer die van HNO een puinhoop heeft gemaakt en Daal overal binnenloodst
  * MAN die tijdens een economische crisis, een verpleegster aanstelt als minister economische zaken
  * Leito die het vergunning beleid niet handhaaft zodat het een grote chaos is
  En dan heb ik het nog niet eens over die andere paljassen op justitie die ook niet op basis van kwaliteiten zijn geselecteerd.

  Dus het is lood om oud ijzer: trieste is nu wel dat als MFK soms met terechte punten komt (bv aanklacht tegen HNO financiering, integriteit Walle) er door de regering heel flauw een goed vs fout spelletje wordt gespeeld (MFK is bij voorbaat fout, ongeacht de argumenten waar ze mee komen).

  Situatie op Curacao lijkt steeds meer op die van Zuid Afrika te lijken: ANC (onze regering) is per definitie goed ongeacht het niveau van corruptie, en iedereen die er kritiek op heeft is per definitie fout.

 13. Joep Meloen

  Dan moet je toch wel lef hebben om zoiets te doen, zeker nu net de dag ervoor duidelijk is geworden dat tijdens Schotte bijna 250 miljoen is verdwenen.
  Maar het klootjesvolk zal alleen maar de retoriek van de MFK horen en niet de feiten van de rekenkamer. Zo kan de MFK doen voorkomen alsof niet zij, maar Ruggenaath het geld heeft verduisterd.

  De stelling dat de schuldenlast onder Ruggenaath is verhoogd klopt ook wel. Bij de laatste telling zaten we ook al op 200 miljoen. Dan nog deze 250 miljoen erbij, het hospitaal geen 400 miljoen aan kosten, maar ineens 800 miljoen aan kosten en nog altijd willen sommigen vol blijven houden dat we onszelf wel kunnen besturen ?

 14. Mfk heeft er voor gezorgd, dat de schuldenlast giga is. En nu durven ze motie van wantrouwen in te dienen. Lange neus voor dat carnaille (uitschot).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *