ParadiseFM | Nederlandse kabinet vergadert over Noodsteun eilanden

Het noodpakket wordt vandaag in de Tweede Kamer besproken | Foto: John Samson

Het Nederlandse kabinet komt pas later met steunmaatregelen voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Caribisch Nederland.

Dat antwoordt het kabinet op Kamervragen over het economische en sociale noodpakket voor behoud van banen en ondernemingen op de eilanden. Vrijdag werd in een brief om financiële steun gevraagd. Hoeveel dat wordt kan pas later worden bepaald, dat meldt het Antilliaans dagblad.

Het noodpakket wordt vandaag in de Tweede Kamer besproken.

Gisteren was er al een briefing en een wetgevingsoverleg. Vanwege de haast rondom de coronacrisis wordt er vandaag direct na het debat gestemd over de ingediende moties.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Nederlandse kabinet vergadert over Noodsteun eilanden

  1. Blijkbaar hebben ze in Nederland niet door dat het parlement op Curaçao niet functioneert, niet dat er ooit sprake van was maar op dit moment is er geen enkele controle op de regering.

    Met Camelia-Römer in de regering is een grote kans dat een corona-project wordt gestart waardoor het geld in zakken van Betrian, Sluis en andere vrienden verdwijnt.

  2. Commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

  3. Abraham Mossel

    De uitspraak voor het nood pakket voor curimor Cura en St Maarten is 500,00 per maand voor de arme sloeber en die gene die in loon dienst hebben gewerkt en nu aantoonbaar geen werkgever meer hebben, ambtenaren krijgen niks nada , die hebben kunnen sparen met hun dikke salarissen, iligalen krijgen een eet pakket met 5 gulden dag geld pd.

  4. Boevenbendes mfk kdnt ps willen niks van die koloniale makamba’s. We kunnen het zelf. Nou en of hebben zichzelf goed bedeeld. En ach, nos pueblo zoeken het maar uit. Wij kunnen nog altijd gokken, campo, en houden nog geld over voor onze bijvrouwen. Of no???monk rojer cooper constantia .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *