ParadiseFM | Nicolas Maduro vandaag opnieuw benoemd tot president

Het Koninkrijk zal niet vertegenwoordigd zijn bij de inauguratie van Maduro | EPA

Nicolas Maduro wordt vandaag opnieuw benoemd als president van Venezuela. In mei 2018 heeft hij verkiezingen gewonnen die lang niet door iedereen worden erkend.

Het grootste deel van de oppositie had die verkiezingen geboycot. De afgelopen jaren waren er nog geregeld demonstraties waarbij honderdduizenden Venezolanen de straat opgingen om het aftreden van Maduro te eisen. Maar de oppositie is hopeloos verdeeld geraakt, en de meeste leiders hebben het land verlaten.

Volgens de Volkskrant zal de humanitaire crisis de komende Jaren verder verergeren. Het Internationaal Monetair Fonds verwacht voor dit jaar een inflatie van 10.000.000 procent. Er zijn drie miljoen Venezolanen het land ontvlucht, volgens een studie van het Brookings Instituut komen daar de komende drie jaar vijf miljoen vluchtelingen bij.

Het Koninkrijk zal niet vertegenwoordigd zijn bij de inauguratie van Maduro vadaag.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Nicolas Maduro vandaag opnieuw benoemd tot president

  1. Zeer verstandig dat Ruggenaath niet naar deze corrupte poppenkast gaat. Hij heeft daar niets te zoeken. Had Schotte vast en zeker wel gedaan, want die is van hetzelfde laken een pak en grote vriend van Maduro.

    Het Koninkrijk der Nederlanden, de Verenigde Staten en nog “tig” andere Latijns Amerikaanse landen erkennen terecht de uitslag van deze frauduleuze verkiezingen niet.

  2. Het is onvoorstelbaar dat Maduro nog 6 jaar aan de macht blijft. Nog onvoorstelbaar is dat Ruggenaath niet naar de inauguratie is geweest. Laten we hopen dat wij geen beroep op Venezuela moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *