ParadiseFM | Nog deze maand deel nieuw ziekenhuis opgeleverd

Volgende week zaterdag moeten het dialysecentrum, de afdeling ‘Moeder en Kind’, de centrale hal van het ziekenhuis en de keuken af zijn

Deze maand nog zal het eerste deel van Hospital Nobo Otrobanda (HNO) worden opgeleverd. Het gaat daarbij om vier afdelingen waarvan de constructie, met daarbij de electriciteitskabels en waterleidingen, volledig is gesintalleerd.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad vandaag. Volgende week zaterdag moeten het dialysecentrum, de afdeling ‘Moeder en Kind’, de centrale hal van het ziekenhuis en de keuken af zijn. De rest van het gebouw volgt een aantal maanden later.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Nog deze maand deel nieuw ziekenhuis opgeleverd

  1. Abraham Mossel

    2 jaar vertraging en minimaal 200 miljoen meerkosten, met dank aan de politici, Gerrit de Raaf MFK tevens gedetineerd en Jasje PS voor de tegen werking van het plekje zoeken waar hun partij financiers het meest konden aan verdienen, Amstel terrein, één water en stank ballet 200 miljoen om de hoek MFK. huidige plek miljoenen over de balk gegooid door opkoop winkels en een gigant kosten aan puin af graven , waar zijn die onbetaalbare rots blokken gebleven Jasje, zijn een vermogen waard ??. OM aan het werk en snel nu het nog kan, en pik/ gooi ook ff froudelyne wiels de Haagse dief nog ff onder het vergroot glas of mag die er gewoon mee weg lopen???.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *