ParadiseFM | Nog niet besloten over onderwijs

De afgelopen dagen verschenen berichten op sociale media waarin wordt gezegd dat er veel gaat worden bezuinigd. Volgens de regering is dat veel te voorbarig | Extra

De Curaçaose regering heeft zondag laten weten dat er nog geen beslissing is genomen over bezuinigingen op het gebied van Onderwijs of het eventueel beperken van het aantal docenten.

De afgelopen dagen verschenen verschillende berichten op sociale media waarin wordt gezegd dat er veel gaat worden bezuinigd. Volgens de regering is dat veel te voorbarig. De regering benadrukt dat er nog steeds wordt gepraat.

De regering gaat op korte termijn overleggen met de schoolbesturen en docenten vakbond SITEK over de situatie in het onderwijs. Ook is er een team van experts ingesteld die een analyse gaat maken van het onderwijs.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Nog niet besloten over onderwijs

 1. Tico Martina

  Ook is er een team van experts ingesteld die een analyse gaat maken van het onderwijs. Zo Al kaka Walle, Stanley Betrian, (aangetrouwd) familielid van Sushi, en de oude garde is ook weer onder de pannen. Na de analyse is er geen cent meer over dus ja dan moet er bezuinigd worden. Niet op de Sluisjes, Lastens, Zusjes, Tara’s, Geusjes, Al Kaka’s en Betriaantjes. Nee op de arme drommel die elke dag voor de klas staat en die probeert kennis over te dragen. Eugene je bent een minkukel

 2. Ja laten we ook kijken wie bevoegd is en wie niet. Want veel zijn dat niet.

 3. ericlapas

  Als het van iemand is waar wij offers mogen verwachten dan zijn het onderwijzers wel, onderwijzen moet een roeping zijn en niet omdat een beloning tegenover staat.

  Helaas zijn onderwijzers in een prestige strijd verwikkeld, Marbella Felipa ooit uitgekotst door de onderwijzers kon niet stil zetten en is nu met een groep docenten een nieuwe vakbond, DOEN begonnen.

  Na deze verraad stuurt ze nu een brief aan SITEK om aan tafel te komen, Leo Plantijn zal wel gek zijn na zo een dolksteek in zijn rug.

  Blijkbaar weten ze in het onderwijs niet wat communiceren is, op zo een klein eiland wordt een brief gestuurd i.p.v even de telefoon te pakken en dit zijn mensen die onze kinderen moeten onderwijzen.

 4. Stap 1 is een verbod op dienstreisjes voor de Minister van Onderwijs

 5. Curacao revisited

  het zou mij niets verbazen dat deze schoften op het onderwijs gaan bezuinigen om hun eigen salaris en arbeidsvoorwaarden te kunnen handhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *