ParadiseFM | Noodpakket wordt morgen overlegd in Rijksministerraad

Het totale fiscale pakket dat afgelopen vrijdag werd gepresenteerd van 765 miljoen is naar Nederland gestuurd.

Minister van Financiën Kenneth Gijsbertha zegt dat de ‘shelter at home’ maatregel veel effecten heeft op de inwoners en de economie van Curaçao.

Het totale fiscale pakket dat afgelopen vrijdag werd gepresenteerd van 765 miljoen is naar Nederland gestuurd. Naar verwachting wordt het voorstel daar morgen overlegd in de Rijksministerraad. Gijsbertha zegt niet stil te blijven zitten tot Nederland een beslissing heeft genomen.

Kleine bedrijven worden nu benaderd om 100 miljoen gulden financiële hulp te ontvangen, die beschikbaar is gesteld door de overheid en verschillende grote bedrijven. Op belastingdienst.cw is meer informatie te vinden voor ondernemers.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Noodpakket wordt morgen overlegd in Rijksministerraad

 1. @Knoek-koe: weer wat geleerd. Die van jou is beter.
  @Trui Esther: who cares.

 2. Uit welke pot haalt deze regering 100 miljoen? Wie het weet mag het zeggen😁

 3. Knoek-koe

  Gijsbertha is het wandelende voorbeeld van flagrante en onbeschaamde nepotisme / vriendjespolitiek.
  o.a.bemoeienis met aanstelling De Geus, Lasten I, II, II zijn dochter …..CBCS RvC leden…….
  Zelfverrijker, a kuesta van de bevolking…
  En dit is Minister van Financien.

  Alles wat hij goed kan is posities uitdelen, en geld vragen/ loskrijgen om deze posities te financieren……
  ….

 4. Abraham Mossel

  Dat er een volks opstand komt is zeker ?hooguit 200 man onder leiding van MFK. PS. en politici partijen van schreeuwers Amparo, Pik Pisas, Constancia, Cova de tuin kabouter
  & nog een stelletje rad draaiers komen zeker ruiten in gooien en een paar autobanden in de jens steken daar is het volk goed in !, maar de opstand zal niet langer duren dan een paar uur hierna word er naar het gratis gekregen flesje RUM gegrepen en op gezopen, het volk kennende grote bek maar een klein miezerig hartje.

 5. De bestorming van de Bastille was drie jaar eerder, in 1789, La Stiwz.

  Pas op dat je niet ook uit De Grote Drie valt en Trui daarin alleen achterlaat.

 6. Knoek-koe

  LaStiwz @Knoek-koe: Bastille (gevangenis) zul je bedoelen.

  Oók correct @ Lastiwz, maar Ik doelde op de bestorming van het paleis Tuilerieën,10 aug 1792 Parijs, van Lodewijk XVI, waar hij uiteindelijk uitgesleurd is.

 7. @Knoek-koe: Bastille (gevangenis) zul je bedoelen.

 8. Curacao revisited

  Gijsbertha zit niet stil totdat Nederland een beslissing heeft genomen: wanneer gaat deze regering zelf eens beslissingen nemen zoals afzien van salarissen en bijbaantjes?

 9. Knoek-koe

  Als dit nog even doorgaat met die “opendeur” praatjes van deze nietszeggende graaier en rasnepotist van een Minister, zal het Forti bestormd worden, door een woedende menigte die klaar is met deze zelfverrijkers…..net als in Frankrijk 1792 (Bestorming van het Tuilerieën Paleis, Parijs)

 10. Minister van Financiën Kenneth Gijsbertha zegt dat de ‘shelter at home’ maatregel veel effecten heeft op de inwoners en de economie van Curaçao.
  Dit lijkt een geweldige open deur opmerking. Maar dit is een manier om netjes te zeggen: “de bevolking zit momenteel in een situatie waarin het kopen van eten, energie, water eigenlijk zelfstandig en gemeenschappelijk onmogelijk is. Het ambtenaren apparaat inclusief openbare orde is ook niet betaalbaar. Bij niet over de brug komen van steun is volks opstand gevolgd door hongersnood on afwendbaar”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *