ParadiseFM | Onderhoudswerkzaamheden aan Caracasbaaiweg

Morgenavond is er voor bewoners en winkeliers een bijeenkomst bij het buurtcentrum in JanWe, waar meer verteld over de inhoud van de werkzaamheden | foto archief Extra

Vanaf 18 november vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Caracasbaaiweg. Dat meldt Amigoe.

Volgens uitvoeringsorganisatie Openbare Werken is de weg op veel plekken in slechte staat en moeten er daarom een week werkzaamheden worden verricht. De weg wordt omgeleid en de werkzaamheden zullen deels in de avonduren worden gepland.

Morgenavond is er voor bewoners en winkeliers een bijeenkomst bij het buurtcentrum in JanWe. Hierin wordt er meer verteld over de inhoud van de werkzaamheden.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Onderhoudswerkzaamheden aan Caracasbaaiweg

 1. De Rechtsstaat

  Ik moet toch effe op terugkomen. Mijn verontschuldigingen als ze het z.g. koudasfalt in die “mangaten” aan het verwerken zijn!

  Afijn, een blinde kan zien dat er “never” aanhechting tussen oud en nieuw asfalt zal worden gerealiseerd (al de bitumen ligt in de laadbak, laat staan de kleeflaag).

 2. Zo deed men dat 60 jaar geleden ook , normaal frees men een heel stuk eruit en dan op de zelfde manier als je een weg aanleg weer aanleggen .
  Dit heet gaten vullen .
  Maar je nos mes por .

 3. De Rechtsstaat

  Ik vraag mij af, of het asfalt na open en bloot te hebben gelegen in de laadbak, nog (goed) te verwerken is? Laat staan de kwaliteit van de reparatie(s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *