ParadiseFM | Onderzoek na vondst mobieltje in cel Jamaloodin

Het Openbaar Ministerie Curaçao heeft aangekondigd niet alleen te onderzoeken hoe de telefoon in de cel is gekomen, maar ook met wie Jamaloodin heeft gebeld

Het Openbaar Ministerie op Curaçao onderzoekt hoe oud-minister van Financien George Jamaloodin een telefoon in zijn cel heeft kunnen krijgen. Jamaloodin zit vast in de nieuwe gevangenis op Bonaire.

Bij controle werd een mobieltje aangetroffen. Dat werd ontdekt toen bewakers Jamaloodin, die als enige in een vleugel van de gevangenis zit opgeloten, ’s avonds hoorden praten. Jamaloodin valt onder de verantwoordelijkheid van het Openbaar Ministerie Curaçao. Die hebben aangekondigd niet alleen te onderzoeken hoe de telefoon in de cel is gekomen, maar ook wie Jamaloodin heeft gebeld.

De ex-minister zit onder meer vast op verdenking van betrokkenheid bij het organiseren van de moord op politicus Helmin Wiels. Die werd op 5 mei 2013 op Curaçao doodgeschoten.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

Zijn wij benieuwd of hij met zijn broers Robbie, Luigi en Amparo dos Santos heeft gebeld

Een Reactie op “ParadiseFM | Onderzoek na vondst mobieltje in cel Jamaloodin

  1. Het was beter geweest om de telefoon af te tappen. Wellicht was het OM ook bang dat te veel informatie naar buiten komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *