ParadiseFM | Opnieuw jonge verdachte van dubbele liquidatie in Rotterdam gearresteerd

Liquidatei Gilbert Henrietta en Lindomar Elizabeth Rotterdam

De politie in Rotterdam heeft maandag een 16-jarige inwoner van de stad aangehouden die betrokken zou zijn geweest bij de voorbereiding van een dubbele liquidatie in Rotterdam op 20 december vorig jaar.

De politie laat weten dat de jongen ten tijde van de schietpartij nog vijftien was. Het is de vierde jonge verdachte die wordt aangehouden in deze zaak. Eerder zijn al drie achttienjarige verdachten aangehouden. Twee van hen waren zeventien jaar tijdens de dubbele liquidatie. Die vond 20 december plaats op de Rhijnauwensingel, midden in een woonwijk. Een van de verdachten werd aangehouden in een woning waar ook een kalasjnikov werd gevonden, die vermoedelijk is gebruikt bij de schietpartij.

De slachtoffers werden doodgeschoten vanuit een zwarte Audi. Die bleek gestolen in Rotterdam en werd enkele uren later brandend teruggevonden in Ridderkerk. Inmiddels lijkt het er volgens de politie op dat de daders het vooral hadden gemunt op het 26-jarige slachtoffer Gilbert Henrietta.

De 25-jarige Lindomar Elizabeth is vermoedelijk doodgeschoten omdat hij toevallig bij Henrietta in de auto zat. Beide slachtoffers zijn van Curaçaose afkomst. Over de mogelijke daders is behalve hun leeftijd nog niets bekend.

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *