ParadiseFM | Oproep voor demonstratie ‘gerechtigheid Schotte’

Schotte: campagnegelden onrechtmatig onderzocht | Regering Curacao

Namens Komishon Pro Hustisia pa Gerrit Schotte, wat staat voor Commissie voor Gerechtigheid voor Gerrit Schotte, heeft parlementariër voor de MFK Gilmar ‘Pik’ Pisas (foto) gisteren een oproep gedaan aan aanhangers van Schotte om vandaag naar het Wilhelminaplein te komen.

Schotte zal vandaag aan de rechtbank vragen de Italiaanse advocaat-generaal Pelikano te horen. Volgens Schotte is de kern van de boodschap van Pelikano dat Anton van der Schans namens het Openbaar Ministerie Curaçao de waarheid heeft verdraaid in een proces tegen Schotte.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | Oproep voor demonstratie ‘gerechtigheid Schotte’

 1. Jan (Haarlem)

  74 “aanhangers” dat gaat niet goed voor gekke Gerrit. Ik denk dat het geld opraakt om de mensen met brood drank en spelen te lokken.
  Wat een loser zeg.

 2. Denk dat er geen prive geld uitgegeven wordt voor de actie ,als je gaat spitten.

 3. Jesus het moet niet gekker worden, postzegelplakker Ousad draait door.

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 5. Die zijn misschien eindelijk verstandig geworden 😁😁

 6. Abraham Mossel

  De demonstratie’s van Pik en corrupte Cooper voor Gerrit de Raaf zijn geslaagd, bij Pik zat er één demostrand en bij Cooper stonden er 9 mensen een bordje vast te houden voor een pakje sigaretten en een flesje rum van 5,00 nr 10 was Henderik de nep vader van de veroordeelde Dief, dus dat is één demostrand meer als de vorige keer op het Helle pleintje, waar blijven die 6 duizend stemmers toch die op de MFK laatst hebben gestemd???.

 7. Ha, ha wat zijn het toch een stelletje losers!!!!!

 8. Hahahah lullo!!

 9. Hier op Curacao ontkom je niet aan om aan de radio te luitseren, je kan geen restaurant of bus binnenstappen of de radio staat heel hard aan. Zo hoor ik Jachmin Pinedo vaak zeggen, “nos ta un pueblo bendiciona”, nu begrijp ik wat ze bedoelt. “Nos ta bendishona pasobra nos tin e pendeuw nan aki den gobierno anto tog nos ta sobrevivi”.

 10. Trots op Curaçao

  Het is een bijeenkomst met als doel geld in te verzamelen om genoeg zeepjes te kunnen kopen voor GS. Liefst geparfumeerd met een geur van zweet.

 11. De lolo van Soto Pik Pisas, voormalig kopieerapparaatbediende bij de politie van Bandabou.

  Een krijsende kabriet die zich iedere maand weer rot schrikt als hij zijn salarisstrookje ziet, en dat voor een 4-urige werkweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *