ParadiseFM | Overheid wil ‘Government Academy’ Starten

In de groeistrategie staat centraal dat hervormingen nodig zijn voor economische ontwikkeling.

Minister President Eugene Rhuggenaath ontving gisteren de Nederlandse Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops, die deze week ook Aruba en Bonaire bezocht.

Knops en Rhuggenaath bespraken onder andere de onzekerheid met betrekking tot de situatie in Venezuela en de financiële situatie met betrekking tot het groeiakkoord. In de groeistrategie staat centraal dat hervormingen nodig zijn voor economische ontwikkeling.

Zo moet het functioneren van de overheid worden geoptimaliseerd door digitalisering, verbetering van de payrolls en het starten van een “Government Academy” .

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Overheid wil ‘Government Academy’ Starten

  1. Laat me raden, deze Academy zal opgezet worden door Carl Camelia, en gaat een paar miljoen kosten?

  2. Begreep dat er al een bestuursacademy was. Weinig geholpen.

    Advocaat Camelia heeft in het verleden al cursussen aangeboden aan de overheid. Deze zijn ook netjes betaald.. echter de cursusses zijn nooit gegeven!

  3. Good for nothing, dat is het stempel van m rojer kdnt . Geschikt om casino’s af te lopen en ophitserij, en dat allemaal van belastinggeld, opgebracht door zijn arme kiezers.

  4. Misschien iets voor Menki ‘Moe’ Rojer.

    Maar die is nog niet geschikt om in de cafetaria van Mensings Caminada te werken, waar 6 dames achter de toonbank staan maar je desondanks een half uur op je pastechi moet wachten.

  5. Government Academy” . Een mooie opening voor mr, Susi? Een academie neergezet van en voor NOS. Waar alle vormen van fraude, oplichting en manipulaties behandeld worden. Om te beginnen zullen ex-politici een goed betaalde mentor rol vervullen en de kosten hiervan zullen betaald worden uit algemene middelen. Reken dus niet op een belasting verlaging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *