ParadiseFM | Overval bij praktijk Isbely Cooper

Voordat de twee mannen wegvluchtten, verwonden ze nog een medewerker | Extra

Op klaarlichte dag is gisteren een overval gepleegd in een dokterspraktijk aan de Mamayaweg in Dominguito. De praktijk is in handen van dr. Isbely Cooper-Mendoza, echtgenote van parlementariër Charles Cooper.

Twee mannen zijn het kantoor binnengedrongen en eisten geld. De overvallers doorzochten daarna de praktijk, maar vonden niets van hun gading. Voordat de twee mannen wegvluchtten, verwonden ze nog een medewerker van de dokter.

De politie is op zoek naar de overvallers. In de praktijk hangen verschillende veiligheidscamera’s. De politie verwacht daaruit aanwijzingen te krijgen over de overvallers.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | Overval bij praktijk Isbely Cooper

 1. @Trots op Curaçao, Mw. Cooper beweerde dat ze altijd veel cash had omdat veel van haar ‘klanten’ contant betalen. Ik denk dat de overvallers inderdaad dachten veel contant geld te kunnen stelen.

 2. Ach, Charles ‘Korupshon’ Cooper heeft genoeg van het volk geroofd.

  Alle begrip dat ze daarvan een miniem stukje willen terughalen bij zijn niet door enige integriteit geremde vrouw. Als je de levenspartner van Charles Cooper wilt zijn ben je zelf ook een rat.

 3. Ay nos bon yunan di kersow , nos dushi hendenan .

 4. Feestdagen zijn in aantocht, mensen hebben geld nodig. Oppassen voor deze tijd.

 5. Trots op Curaçao

  De laatste keer dat de politie er een inval deed was er een grote som met geld en dat stond uitgebreid in de kranten. Er is zelfs nog een proces over geweest. Zouden deze overvallers misschien een oude krant hebben gelezen?

 6. @LaStiwz is meteen bewezen dat hetgeen gesteld werd door mevr. Cooper gelogen is. Dat hebben de overvallers voor het OM bevestigd 😉

 7. Wisten ze niet dat er niet contant afgereken wordt in praktijken?

 8. De Rechtsstaat

  Ik wens niemand een overval aan. Derhalve sterkte aan de slachtoffer(s).

 9. Ja Ja Cooper wil ook aandacht,net als zijn vriendjes.
  Zeker vooropgesteld plan!! MFK.

 10. We gaan weer naar het eind van het jaar, de klapchi en de drank moeten weer betaald worden. Beide toko`s bij mij in de buurt afgelopen week overvallen, het haalt het nieuws niet eens meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *