ParadiseFM | Overvallers nummerkantoor Julianadorp schieten op politie

Uiteindelijk wist de politie de drie Venezolaanse overvallers op te pakken, daarbij werden verder wapens en de buit van de overval in beslag genomen | Extra

Gistermiddag vond een schietpartij plaats tussen overvallers en politie. Dat gebeurde na een gewapende overval op een nummerkantoor in Julianadorp. De politie was snel ter plaatse en er vond een achtervolging plaats in de wijk Julianadorp.

Daarbij werd door de overvallers op de politie geschoten. De politie schoot terug en wist tenminste één van de overvallers te raken. Deze raakte gewond ter hoogte van de Dwarsweg. Uiteindelijk wist de politie de drie Venezolaanse overvallers op te pakken, daarbij werden verder wapens en de buit van de overval in beslag genomen.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Overvallers nummerkantoor Julianadorp schieten op politie

 1. Abraham Mossel

  @ Fred inderdaat,in 1981 heb ik twee weken in het gevang moeten zitten in Hoorn ( de KRENTE TUIN ), en inderdaat Fred ik was de eenigste Nederlander, 80 % Antilianen de rest Marokkanen en enkele vreemde voetzoekers. De Antilianen liepen de godsganse dag te bedelen om vreten, drug en een bijna op gebrand sigaretje. wat een volk zeg!.

 2. Fred Schiedam

  @ Brian S.
  Betreft je tweede alinea: Helaas voor jou blijkt uit de statistieken dat de “zittende” populatie in de Nederlandse gevangenissen een oververtegenwoordiging kent van Marokkanen en Antilianen. Géén vluchtelingen dus.

  De overige alinea’s kan ik ondersteunen, alhoewel bij de aanname dat “ze zelf voor Chavez/Maduro” hebben gekozen ga je aan de uitschakeling van de kritische pers in Venezuela voorbij, waardoor “voorlichting” daar erg eenzijdig was (en nog steeds is)

 3. Dit is het gevolg als een land geen vluchtelingenbeleid voert dan kan je nooit het kaf van de koren scheiden.

  Nederland heeft een vluchtelingenbeleid en jan en alleman komt toch binnen.

  Ik wens het niemand om in de situatie te geraken dat je uit wanhoop je land moet ontvluchten.

  Deze mensen hebben er zelf voor gekozen door op Chavez en Maduro te stemmen.

 4. Het komt de laatste jaren vaker voor dat Venezolaanse criminelen op politie agenten schieten, op Bonaire was een Venezolaan die de Nederlandse agent doodschoot.

  Dit is het gevolg als een land geen vluchtelingenbeleid voert dan kan je nooit het kaf van de koren scheiden.

 5. Joep Meloen

  @ Rodney Juliet,

  Dat je je land moet ontvluchten is inderdaad niet zo leuk, maar is het dan zo’n goed idee om naar een ander land te gaan, zwaar bewapend, om vervolgens daar de boel op stelten te zetten ?
  Dit criminele gedrag (schieten op de politie en een overval plegen met grof geweld) is niet iets dat ze doen uit wanhoop. Het is gewoon opportunisme, onder het mom: ‘wie maakt ons wat’.

 6. Amen Mr. Juliet

 7. Rodney Juliet

  Dat er tussen die millioenen vluchtelingen enkele criminelen bij zitten hoeft ons niet te verbazen.
  Ik wens het niemand om in de situatie te geraken dat je uit wanhoop je land moet ontvluchten.

 8. Ook dat nog

  Zijn dit die arme, zielige en lieve vluchtelingen? Snel een foei gesprekje en 2 uur rommel opruimen, dan mogen jullie weer vrij rondlopen.
  Dat mensen die overvallen zijn getraumatiseerd achterblijven, is niet zo belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *