ParadiseFM | Politie controleert op verschillende wegen

Er werd vanochtend onder andere gecontroleerd bij de Emancipatieboulevard en de Caracasbaaiweg | Extra

Er worden vandaag verschillende controles gehouden naar aanleiding van de nieuwe corona-maatregelen. Niemand mag op de weg zijn zonder geldige reden.

Dit kan gaan om het uitoefenen van een vitaal beroep, het doen van boodschappen of het halen van medicijnen. Er werd vanochtend onder andere gecontroleerd bij de Emancipatieboulevard en de Caracasbaaiweg.

Gisteren werd er al gecontroleerd op de Weg naar Westpunt. Of er boetes zijn uitgedeeld is nog niet bekend.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Politie controleert op verschillende wegen

 1. Knoek-koe

  …”De boetes hadden veel hoger gemoeten. Van mij hadden ze de auto in beslag mogen nemen en lekker naar huis laten lopen”….

  De vraag is @John Bash, hoe effectief dit zal werken. Van een kale kip die 1.500 p.m. verdient kan je niets plukken..opsluiten? Gezin ouderloos. Het gaat nog meer olie op het vuur gooien. Men moet sturen ín de winkels.

  Ja er zijn zeker asociale mensen; niet aan de regels houden, voordringen/ en kwaad worden als je er wat zegt.

  Het zijn net politici: Houden zich niet aan de good governance regels, duwen hun familie en vrienden voor én worden nog kwaad ook als je er wat van zegt.

 2. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 3. John Bash

  @Knoekoe. De boetes hadden veel hoger gemoeten. Van mij hadden ze de auto in beslag mogen nemen en lekker naar huis laten lopen.
  Hetzelfde deel van het volk die jij bedoelt, ging nog steeds met het hele gezin boodschappen doen en wordt kwaad als er wat van gezegd werd. Afstand houden? Nooit van gehoord.
  Vanmiidag gas wezen halen. Diverse asocialen werd kwaad omdat ze in de rij moesten staan. Het merendeel hield afstand, maar deze gasten niet. Gewoon voordringen en kwaad worden als ze door security tot de orde geroepen worden. Aan hen heb je dit soort maatregelen te danken.

 4. Knoek-koe

  …..”Het is nog niet bekend of er boetes zijn uitgedeeld”…..

  Een significant gedeelte van de bevolking moet het nu met een minimaal inkomen doen en/of heeft de nodige financiele/ logistieke uitdagingen door allerlei uitlopende redenen.

  Boetes van deze orde van grootte uitdelen, omdat iemand inkopen gaat doen/ of iets vergeten is en last minute gaat regelen, zal bij zo’n —- “minder” georganiseerde — familie, behoorlijk verkeerd vallen, en een familie compleet ontwrichten. Broeihaard van rellen en conflicten.

  Bovendien zie ik weinig creatieve maatregelen van uit deze regering gelanceerd worden, die ook voorzien in het accommoderen van gezinnen / mensen die door deze situatie tegen ontzettend grote uitdagingen aanlopen.

  Allemaal stringente regels abrupt in het leven geroepen, zonder voldoende rekening te houden wat de impact daarvan is op de dagelijkse realiteit van een kardinaal deel van de bevolking is tekenend voor de regeercultuur van dit eiland.

  Ook een consequentie van decennia lang regeren met een “korte termijn”visie. Geen visionair beleid. Allemaal snoepreizende parlementariers die nooit doordachte “comprehensive” wetgeving hebben geassembleerd die voor een deel in dit soort calamiteits- en noodsituaties hadden kunnen voorzien.

  Al is dit een compleet nieuwe situatie met het Corona virus, veel logistieke en organisatorische issues die nu aan de orde zijn hadden reeds in een goeddoordacht en vooraf uitgewerkt nationaal noodplan opgenomen en geconcretiseerd kunnen zijn.

  Nu wordt er pas nagedacht( paniekvoetbal) over zaken waar allang had moeten worden nagedacht.

 5. Doorpakken natuurlijk !!!

 6. Ja, Dan straks als de coronacrisis is overwonnen meteen doorlekken met de controles, drank, drugs, autoverlichting, verzekering, rijbewijs, belasting… Hopi hopi werk aan de winkel

 7. Fred Schiedam

  Een vergunningensysteem vóóraf zoals in Frankrijk waarbij voor elke verplaatsing schriftelijk (per interner) toestemming moet worden gevraagd, werkt beter dan “natuurlijk ga ik boodschappen doen …..”.

  Een vitaal beroep verklaring, zolang deze níet wordt uitgegeven door de overheid, is in waarde te vergelijken met een “eigen verklaring”.

 8. Heel goed, even flink doorpakken nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *