ParadiseFM | Prijzen voor een borstvergroting flink verlaagd in Venezuela

Volgens Edgar Martínez, voorzitter van de Venezolaanse Vereniging van Plastische Chirurgie, kost een Venezolaanse borstvergroting nu gemiddeld 2.000 dollar.

In Venezuela worden, ondanks de huidige crisis, de mega-inflatie en de schaarste nog veel operaties voor plastische chirurgie uitgevoerd. Dat meldt de Volkskrant.

De vraag is wel gedaald, en daarom hebben veel chirurgen hun prijs verlaagd. Volgens Edgar Martínez, voorzitter van de Venezolaanse Vereniging van Plastische Chirurgie, kost een borstvergroting nu gemiddeld 2.000 dollar.

Een paar jaar geleden was dat nog het dubbele.

De lage prijzen trekken veel klanten uit Brazilië en Colombia, maar ook Europese en Amerikaanse vrouwen. Vanuit Curaçao zijn er dit jaar volgens de krant ook al weer verschillende klanten gekomen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Prijzen voor een borstvergroting flink verlaagd in Venezuela

  1. De behoefte aan siliconen borsten heb ik nooit begrepen, iedereen weet dat het nep is en het voelt net als opgeblazen ballonnen.

    Ik had een vrienden en die had ook van die siliconen borsten die probeerde ze elke keer in mijn mond te duwen maar het leek net alsof ik een tennisbal in mijn mond had.

    Wat dat betreft zuig ik liever de slap getrokken theezakjes van Zita Jesus Leito.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *