ParadiseFM | “Refineria Isla kan personeel alleen afbetalen van rekening Girobank”

Volgens Refineria Isla kunnen de personeelsleden alleen maar hun geld krijgen als de rekening van het bedrijf bij Girobank beschikbaar wordt. | Vigilante

Het Antilliaans Dagblad meldt vandaag dat Refineria Isla ‘een potentiële bom’ heeft gelegd onder de resterende afbetaling van de afvloeiingsregeling met de ruim 900 personeelsleden van de raffinaderij.

Volgens Refineria Isla kunnen de personeelsleden alleen maar hun geld krijgen als de rekening van het bedrijf bij Girobank beschikbaar wordt.

Zoals bekend zijn alle tegoeden boven de 10.000 gulden op de rekeningen bij de Girobank sinds eind vorig jaar echter bevroren.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | “Refineria Isla kan personeel alleen afbetalen van rekening Girobank”

 1. Wellicht kan er ook een 10.000 gulden max aan salarissen van overheids NV’s personeel en Ambtenaren en Ministers en Statenleden worden ingevoerd. Meer dan voldoende!

 2. Kan er geen beslag gelegd worden op de eigendommen van Eric Garcia, Stephen Capella, de moeder van Stephen Capella en Neysa Isenia?

  Daarnaast een levenslang loonbeslag? Neysa Isenia zal niet voor het minumumloon op de payroll staan bij Aqualectra.

  Ze hebben wanbeleid gevoerd en ondanks dat de Girobank zware verliezen leed zichzelf miljoenen guldens aan bonussen uitgekeerd.

 3. Een eiland met “eerste wereld” miljoenen “salarissen” voor directeuren, die een derde wereld garantieregeling “gefixt” hebben (tussen de happy hours door) voor de rekeninghouders.

  Naf 0,00 is er gegarandeerd. (De Naf 10.000 is een “ex gratia” (uit medelijden) doekje voor het bloeden.

  Deze directeuren zijn hun miljoenen vezoldiging echt “waard”.

  Danki, Thank you, Gracias, Dank u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *