ParadiseFM | Regering werkt aan lidmaatschap CARICOM

“Er is nu duidelijkheid en Caricom wil ook graag met Curaçao in zee.” | Persbureau Curacao

Premier Eugene Rhuggenaath hoopt dat Curacao binnenkort lid wordt van de Caribische handelsorganisatie Caricom. Dat zei hij gister tegen Paradise fm.

Volgens Rhuggenaath waren de gesprekken al in een gevorderd stadium toen Curacao nog deel uitmaakte van de Nederlandse Antillen. Hierna moest er weer onderzocht worden wat er precies mogelijk was qua afspraken met een autonoom land binnen het Koninkrijk en is het proces opnieuw gestart.

“Er is nu duidelijkheid en Caricom wil ook graag met Curaçao in zee.” Thema’s als migratie, educatie, handel, maar ook onderwijs zijn thema’s waarin Rhuggenaath wel samenwerking ziet.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Regering werkt aan lidmaatschap CARICOM

  1. Ik moet zeggen, mij maakt het allemaal niets uit, iedereen is vrij om te doen en laten wat die wilt maar er gaan steeds meer geruchten de ronde dat Ruggenaath een homoseksueel is. Elke keer dat ik zijn foto zie, heb ik zoiets van, misschien moet hij een vriend met een kleinere gereedschap nemen, sorry ik bedoel door een vriend met een kleinere gereedschap genomen wordt.

  2. Wij moeten blijven handel doen met de Nieuwe Wereld en niet met de Oude Wereld zoals het altijd was. Al duizenden jaren.

  3. Ik vind het een goed idee. De eilanden in het Caribische zee moeten kunnen met elkaar handel drijven. Europa is zo ver van huis en ook een andere cultuur hebben, die niet bij ons past.

  4. Heb altijd begrepen dat de Caricom alleen onafhankelijke landen laat toetreden dus gaat Curacao onafhankelijk worden of is dit weer een projectje voor snoepreisjes?

  5. Het kan zijn dat het aan mijn reacties te merken is, ik had vandaag een hele slechte dag. Het begon s’ochtends al toen ik de tv aan deed en zag Ruggenaath, Steven Martina en Nicole Maduro alle drie bij elkaar op de buis.

    Het moet verboden zijn om Steven Martina en Nicole Maduro samen in één ruimte te zetten dat is gewoon te veel voor de kijkers, ik kon niet ophouden met overgeven. Wat een arrogantie en allebei met die overdreven handgebaren in één woord walgelijk. Wie denken ze wel dat ze zijn.

  6. Net zo’n nutteloze organisatie als het Parlatino, maar het biedt de Staten weer gelegenheid om uitgebreid op snoepreis te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *