ParadiseFM | Rhuggenaath: “Curaçao niet onder curatele gesteld door aanwijzing”

Rhuggenaath benadrukte juist dat zijn regering dankzij het eveneens gesloten Groeiakkoord 180 miljoen zal gaan investeren in de Curaçaose gemeenschap om de economie te laten groeien | John Samson

Minister-president Eugene Rhuggenaath heeft gisteren een nationale rede gehouden. Daarin gaf hij aan dat Curaçao niet onder curatele is gesteld met de aanwijzing vanuit Nederland.

Rhuggenaath benadrukte juist dat zijn regering dankzij het eveneens gesloten Groeiakkoord 180 miljoen zal gaan investeren in de Curaçaose gemeenschap om de economie te laten groeien.

Hij gaf aan dat het om investeringen gaat die “smart” zijn, strategisch en gericht op groei.

Bron: ParadiseFM

12 Reacties op “ParadiseFM | Rhuggenaath: “Curaçao niet onder curatele gesteld door aanwijzing”

 1. Curacao revisited

  @gerard: zoiets zou ik nooit doen, ik ben een echte YDK: grote bek en de boel wat opstoken maar als het spannend wordt ren ik weg.

 2. Knoek-koe

  Mooi om te lezen @ Gerard al die “friends & family” benefits die rijkelijk gegund worden door onze “vrijgevige” Ministers.

  Had Gijsbertha ook niet zijn dochter politiek geplaatst op een of andere functie bij zijn aantreden als minister?

  Nog interessanter is om te weten wat deze “friends & family” ambtenaren verdienen gezien het feit dat ze door óf hun pa, ma, neef, nicht, oom tante of misschien zelfs byside zijn geplaatst en/of salarieel zijn geschaald.

  Nos mes por

 3. Helemaal eens met Joep Meloen, wiens naam bedacht is door de bedenker van
  ook het typetje Jaap Aap, maar die zou niet voorbij de comment polis zijn gekomen.

  Ruggenaath is het grootste kiezersbedrog sinds het laffe wijf Alexadra Rosaria van PAIS, maar wees eerlijk: wat is het alternatief?

  Laatste nieuws is dat de dochter van lola Leito is aangenomen bij BPT van coalitievriendje Franklin Sluis (de gewezen fraudeur verdient er 50K per maand!), Zus de Lannooyiaans zonder vacature en zonder sollicitatieprocedure. Eerder al bezorgde lola Leito haar gepensioneerde man een lucratief consultantscontract bij de Isla.a

  En dat bij de PAR, die ons voor de verkiezingen integriteit beloofde.

  Wanneer houdt dit eens op?

 4. Joep Meloen

  @ CR

  Ik blijf het altijd apart vinden dat er zovelen zijn die overal, maar dan ook werkelijk overal racisme kunnen ontdekken, ook wanneer het puur aan hun eigen interpretatie ligt. Zij zijn in staat zaken te lezen die de schrijver nooit zo heeft bedoeld.
  En dikke kans dat ze zelf de grootste racisten zijn. Velen zullen na ong 2 zinnen de albekende woorden spuien: ‘ga terug naar je eigen land’. Racistischer dan dat kan het haast niet worden, maar volgens hen is dat weer absoluut niet racistisch.

  Het leven zou voor hen zoveel makkelijker worden wanneer ze eens ophouden in zwart wit te denken. Er zijn nog genoeg landen waar men totaal niet in zwart wit denkt, terwijl daar alle kleuren van de regenboog wonen. Zij zien helemaal geen kleur. Hier wil men alles onder zwart wit samenvatten om op die manier het eigen falen te kunnen verdoezelen.

  Wanneer hun leven puur uit denken in racisme is, dan wens ik ze veel plezier, ik doe er niet aan mee. Voor mij is kleur niet belangrijk, maar wel je karakter, je normen en waarden, je integriteit en hoe je je als mens gedraagt tegenover de medemens. En dan is het heel simpel, Wanneer je je gedraagt als een boerenlxl dan zal ik je dat ook vertellen ook, of je nu wit, zwart, geel, rood of groen bent. En nee, dat heeft geen donder met racisme te maken.

  Mijn opmerking over Ruggenaath ging niet over zwart of wit. Het ging puur over het feit dat de man totaal incapabel is als leider van de regering en als leider van dit land. Hij gelooft in sprookjes en denkt iedereen met wollige taal in slaap te kunnen sussen. Ruggenaath heeft in al deze jaren helemaal niets gepresteerd, laat fraude, corruptie, vriendjespolitiek, snoepreisjes, spookaanstellingen etc volledig ongemoeid, maar probeert Nederland wijs te maken dat het niet aan hem lag, maar aan de crisis in Venezuela.

  Dus CR, wanneer dat racistisch is dan zou ik maar eens wat psychische hulp gaan zoeken voor je minderwaardigheidscomplex waar je kennelijk aan lijdt. Er is geen onderwerp waar jij niet eerst zwart wit denkt en pas daarna aan het onderwerp zelf. Dat is geen prettig leven, lijkt me doodvermoeiend.

 5. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 6. Curacao revistied

  @Joep: ik vind je een super grote racist en daarmee zijn al je steek houdende argumenten meteen niet meer relevant 🙂

 7. Joep Meloen

  @ CR

  Bedoelde hier niet de YdK te vergelijken met een aap.
  Is gewoon een aanpassing van de tekst van een kinderliedje. Moest echter wel blijven rijmen (LOL).

 8. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 9. Curacao revisited

  @joep meloen: drechi gelooft nog steeds in een groei scenario .
  Ik vind de vergelijking van een YDK met een aap super racistisch.

 10. Joep Meloen

  @ Ruggenaath

  ‘Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap, een schaap met 100 voetjes, die vult zijn zakken zo zoetjes,…………..slaap kindje slaap, daar buiten loopt een AAP.
  Wie denkt Ruggenaath dat hij nog voor de gek kan houden met zijn gewouwel ?

 11. Curacao revisited

  inderdaad smart om 1mln per jaar aan Betrian en Gilbert Martina aan consultancy fees te geven, daar heeft de onderlaag van de bevolking echt baat bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *