ParadiseFM | Rhuggenaath kijkt tevreden terug op bezoek Manuel Quevedo

Premier Eugene Rhuggenaath | Extra

President van het Venezolaanse staatsolieconcern PdVSA Manuel Quevedo heeft gisteren een onverwacht bezoek gebracht aan Curaçao. Daar sprak hij uitgebreid met de werknemers van PdVSA.

Quevedo zei er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat hij tot het eind van het jaar de salarissen kan blijven betalen. Zoals bekend loopt eind van het jaar het leasecontract van PdVSA af. Eerder op de dag sprak de PdVSA-directeur met minister-president Eugene Rhuggenaath. Daar heeft Quevedo gezegd dat de PdVSA veel interesse heeft om de raffinaderij na dit jaar te blijven exploiteren.

Minister-president Eugene Rhuggenaath kijkt tevreden terug op het bezoek van president van het Venezolaanse staatsolieconcern Manuel Quevedo. Die heeft Rhuggenaath gezegd dat PdVSA na 2019 verder wil als strategische partner van de rafinaderij. Volgens Rhuggenaath heeft hij uitgelegd dat er een transparant projectteam is dat daar over gaat.

En dat er geen politieke bemoeienis is in de keuze voor de nieuwe strategische partner. Hij was wel blij dat PdVSA momenteel druk bezig is om te zorgen dat er olie wordt vervoerd naar Curaçao zodat er in augustus een start-up van de rafinaderij kan worden gemaakt.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Rhuggenaath kijkt tevreden terug op bezoek Manuel Quevedo

  1. Een Ruggenaath-hand is schijnbaar snel gevuld.

  2. Ach ja, de vakbond is weer even rustig en de politiek kan achteraf zeggen dat het niet aan hun ligt als het weer mis gaat. Welke olie in augustus?? Welke (zoveelste) opstart? Laat de PdVSA eerst maar eens wat bewijzen. PdVSA / Venezolaanse beloftes zijn er genoeg, nu de uitvoering nog.

  3. “Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen”. Een sluw persoon is altijd uit op gewin voor zichzelf en zeker wanneer het hier een vertegenwoordiger van een corrupte staat betreft. De beelden van de ontvangst van Quevedo door Cova spreken voor zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *