ParadiseFM | Rhuggenaath veel vertrouwen in akkoord Klesch Group

Voor het eind van het jaar wil Curaçao een akkoord bereiken over de raffinaderij.

Minister-president Eugene Rhuggenaath heeft veel vertrouwen in een goede afloop van de onderhandelingen met de Klesch Group over de huur van de raffinaderij.

Dat zei Rhuggenaath gisteren tijdens een persconferentie. Rhuggenaath sprak deze week op Curaçao met de eigenaar van de Klesch Group. Naar aanleiding van dat gesprek is hij rustig en vol vertrouwen.

Voor het eind van het jaar wil Curaçao een akkoord bereiken over de raffinaderij.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Rhuggenaath veel vertrouwen in akkoord Klesch Group

 1. Abraham Mossel

  Let op mijn woorden, als de Klesch & co groep de RdK in handen krijgt is het over en uit voor het werkende personeel met ongeveer 4 maanden, het niet werkende ( de hangers en slapende staakers ) personeel gaat direct de straat op en mogen van Klesch de oude autobanden die op het terein liggen van hem in de fik steken, dan is hij er ook goedkoop vanaf, maar in het achter hoofd natuurlijk dat her hele sooite in de fik gaat, en hij zijn kort geleden brand verzekering kan kessen!, het schroot verkopen en alles wat nog een beetje waarden heeft brengt als nog een vermogen op, waar hij onder voorwaarden weinig voor heeft betaald. Wat is de YDK toch een handige joodse verkoopman. Je zal het zien, curacrim en het volk zie geen gulden van de verkoop van RdK/ISLA

 2. Nergens in welke krant dan ook wordt inhoudelijk ingegaan op de voorwaarden voor overname door de Klesch Group. Het feit dat hier niet in de media door goede journalisten verslag wordt gedaan, maakt de bevolking dus ook terecht erg onzeker. Nog sterker, iedereen weet dat de Refineria zo goed als versleten is en daarnaast zo vervuild dat iedere weldenkende ondernemer zich wel drie keer zal bedenken om te investeren in een schroothoop die niet meer operationeel gemaakt kan worden, zonder forse investeringen die terugverdiend moeten worden. Het is dus wachten op de volgende clash..of klesch…

 3. Richting onderhandelen met Klesch vaag, en Eugène zag dat het allemaal goed ging.
  Hoe stupid kun je het hebben!

 4. Joep Meloen

  Ruggenaath is ziende blind.
  Of heeft Klesh hem ook een pot met geld beloofd ?

 5. Citaat uit Wikipedia. Ojo….

  Criticism
  Unions and European local politicians fear the worst from Gary Klesch, as shown by the example of unions at Alcoa’s,[17] Sardinian steel factory, whose employees protested against a possible takeover by Klesh & Company Limited. This is due to its reputation as a “vulture capitalist”[18] conveyed in the press and the closing of several acquisitions made by Gary Klesch for which the businessman pledged to boost the activity, as the example of Kem One[19] company.
  In 2012, Klesch & Co bought the vinyl business division of Arkema for one symbolic euro, which he later renamed “Kem One S.A.” Klesch claimed that the raw materials industry is subject to a bright future and said that the group Klesch & Co had the expertise to improve the efficiency of industrial processes and trade with amenities.[20] In the transaction, Arkema[21] took charge of its 587 million loss from the pole and offered a treasury of 100 million euros to help stimulate activity. 8 months later, the company was declared insolvent, threatening more than 1,300 jobs. French unions[22] suspect him to have placed Arkema money in its financial holdings registered in Jersey, Malta or Bermuda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *