ParadiseFM | Rojer roept alsnog op tot verzet tegen veroordeling Schotte, desnoods met geweld

Statenlid van Korsou di Nos Tur Menki Rojer vreest voor de veiligheid en zelfs het leven van de ex-premier in de gevangenis.

Statenlid van Korsou di Nos Tur Menki Rojer heeft gisteren op radio Hoyer 2 opgeroepen tot verzet tegen de veroordeling van ex-premier Gerrit Schotte, schrijft koninkrijksrelaties.nu.

Schotte meldde zich afgelopen woensdag bij de gevangenis en is daarna opgesloten. Rojer meent dat Schotte’s veroordeling het resultaat was van een politiek proces. Hij verbaast zich erover dat niemand in verzet is gekomen tegen het vonnis en de gevangenneming. Rojer hoopt dat dat alsnog gebeurt en dat hoeft wat hem betreft niet beperkt te blijven tot een vreedzaam protest.

“Tegen onrechtvaardigheid is geweld gerechtvaardigd”, aldus het Statenlid. Hij vreest overigens voor de veiligheid en zelfs het leven van de ex-premier in de gevangenis.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Rojer roept alsnog op tot verzet tegen veroordeling Schotte, desnoods met geweld

 1. De geschiedenis herhaald zich .
  En zo zakken we steeds verder het moeras in .
  Ik zou hem gelijk opsluiten .

 2. https://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/9409-brief-van-rijn-rojer-functioneert-niet

  Grappig dat Schottes sloerie Stella van Rijn en Menki ‘bula pipa’ Rojer bij de volgende verkiezingen beiden lid zijn van de MFK.

 3. Summerlight

  mafkees, en dat wordt betaald met ons belastinggeld. Meteen oppakken wegens opruiing met geweld.

 4. Laten we gerrit heilig verklaren, op dit eiland krijg je dat nog voor elkaar ook met dit soort dombo`s als statenleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *