ParadiseFM | Ruggenaath met delegatie naar Brussel

Deelname aan LGO Forum

Premier Eugene Rhuggenaath gaat vandaag naar Brussel om daar de ministeriële delegatie te leiden die zal deelnemen aan het EU-LGO Forum en de LGO Ministeriële Conferentie.

Zo meldt het Antilliaans Dagblad vanmorgen. Op de agenda staan de klimaatverandering en de effecten hiervan, biodiversiteit, regionale integratie en het 11e Europese Ontwikkelingsfonds.

DE LGO, dat zijn de Landen en Gebieden overzee, organiseren sinds 2002, in samenwerking met de Europese Commissie, het EU-LGO Forum. De premier blijft daar tot en met 24 februari.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Ruggenaath met delegatie naar Brussel

 1. Ben blij dat Ruggenaath zo voorspelbaar blijft.
  Kan me nog herinneren dat de PAR kwaad werd op mij tijdens de verkiezingen toen ik hem beschuldigde van ‘alleen mooie woorden, maar geen actie’.
  Blijkt dat ik toch weer gelijk heb gekregen.
  Curacaose ‘politici’ zijn zo voorspelbaar als de pest. Geen oog voor het algemeen belang, alleen belang voor hun eigen gewin.

  PAR bij de volgende verkiezingen ook maar afserveren, net zoals PAIS bij de vorige.

  Ik hoop dat we het ooit nog gaan beleven dat we capabele, integere en deskundige bestuurders gaan krijgen. Maar ik schrijf nu 3 woorden in 1 zin, die niet samen gaan op dit eiland.
  We blijven stuurloos, ondanks alle mooie woorden.

 2. Ok, who’s paying? De belastingbetaler dus.

 3. Snoepreisje? De MinPres doet namelijk zelf niets tegen de gifgassen van de Isla en heeft er geen problemen mee als men mangrovebossen kapt.

 4. “Op de agenda staan de klimaatverandering en de effecten hiervan,” De vraag is, wat heeft Ruggenaath daar te zoeken? Curacao doet niets maar ook niets op het gebied van klimaatverandering. Saillant detail, Ruggenaath vliegt bijna 9000 km om over klimaatverandering te praten. Ergens heeft hij gelijk, je moet eerst vervuilen en dan over de effecten praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *