ParadiseFM | RvM overlegt over punten Isla-werknemers

Rhuggenaath aan PWFC en Apri: ,,Cova heeft reeds een contract met de raffinaderij om steun te verlenen. Bovendien hebben we een overeenkomst dat de heer Cova een belangrijke tussenpersoon is voor contact met PdVSA en de Venezolaanse regering. Het is moeilijk om dezelfde persoon die de contactpersoon is voor RdK met Venezuela, in het team van RdK te plaatsen om te onderhandelen met andere partners die de directe of indirecte concurrent kunnen zijn van PdVSA. Zeker gezien het feit dat PdVSA nog steeds in de running is om ook na 2019 de raffinaderij te beheren” |  Chronicle

De Raad van Ministers bespreekt vandaag de twee punten die de stakers van de Isla naar voren brengen. Zij willen dat Clift Christiaan, voorzitter van het onderhandelingsteam,verantwoordelijkheden neerlegt en Errol Cova aan het team wordt toegevoegd.

Deze vragen hebben zij gisteren neergelegd bij premier Eugene Rhuggenaath die het vandaag zou bespreken tijdens de RvM.

De werknemers legden gisteren hun werk neer, omdat zij zeggen bezorgd te zijn over de toekomst. Dit weekend werd bekend dat de preferred bidder voor overname van de raffinaderij eind dit jaar is afgehaakt

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | RvM overlegt over punten Isla-werknemers

 1. De terrorist Cova zal rustig zijn eiland slopen zodra hij de kans krijgt.Hij heeft zijn eigen agenda,en maakt gebruik van de stupidity van de bewoners/ vakbonden/politiek. Onvoorstelbaar hoe dom en kortzichtig die mensen denken.Zij laten zich voor de zoveelste keer als idioten gebruiken en lopen achter de grote leider aan die vervolgens alles laat slopen door die idioten. Wij hebben geen vijanden nodig want we zijn onze ergste vijand.

 2. Natuurlijk moet Cova zich roeren. Hij ziet ook dat zijn maatjes in Venezuela de slag aan het verliezen zijn dus zijn inkomstenbronnen zijn aan het opdrogen.
  Helaas zien de vakbonden niet in dat deze man alles te gronden richt en zich vervolgens omdraait en stelt : “Ik was alleen adviseur Mij treft geen blaam”.
  Cova wil graag toestanden als in Venezuela en vervolgens de schuld aan de door hem en zijn maatjes veroorzaakte puinhoop bij andere legt.
  Zie maar wat Wim schrijft dan weet je genoeg.

 3. @Wim1: tuurlijk. Moeten we doen hier op Curacao. Gaan we eerst olie verstoken om er wattjes van te maken. Stoppen we het daarna in de auto.

 4. Het is tijd om elektrisch te gaan rijden. Aardolie is niet meer van deze tijd.

 5. Jammer dat ons volk zo dom is dat ze niet inzien dat alles wat Terror Cova doet alleen in zijn eigen belang is.

  Zijn we vergeten hoe desastreus zijn partij PLKP, al lang op het kerkhof tussen FOL en PAIS, voor Curacao is geweest?

  Vraag het anders de ex werknemers van de vakkundig door Terror Cova aan een faillissement geholpen ALM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *