ParadiseFM | Schotte zegt niet van plan zijn te vluchten

Volgens Schotte zijn het politieke tegenstanders die geruchten de wereld inbrengen dat hij Curaçao zou zijn ontvlucht. In werkelijkheid wakkert hij die geruchten zelf graag aan

Gerrit Schotte is gewoon op Curaçao. Hij reageerde gisteren via whatsapp op geruchten dat hij Curaçao zou hebben verlaten vanwege de uitspraak van de Hoge Raad. Hij is gisteren definitief veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf.

Maar volgens een whatsapp-foto was hij gisteren in zijn huis met zijn gezin een kerstboom aan het optuigen en geen plannen te hebben te vluchten.

Volgens Schotte zijn het politieke tegenstanders die geruchten de wereld inbrengen dat hij Curaçao zou zijn ontvlucht. Volgens het Openbaar Ministerie zal Schotte binnenkort worden opgesloten.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Schotte zegt niet van plan zijn te vluchten

 1. Showroe di Emmastad

  Wat!!! @Bert…. pray, do tell! Echtscheiding nabij? Lay it on me, all that gossip in saucy detail, I do declare!

 2. Kiet Carlo die meneer met eigen programma op tv 11 waar blijf je met je organisatie die op komt voor kinderen Coralin ,Cohehe ontferm jullie over deze kinderen die gruwelijk worden misbruik door hun ouders.
  Wat moet er van deze kinderen terecht komen?
  De strafbare feiten zijn te ernstig om clementie te krijgen en kans op herhaling bijzonder groot acht.

 3. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf zit als een wolf in schaapskleren voor zijn zielige kerstboom, toen ik nog kleine kinderen had was mijn kerstboon meer dan twee meter hoog, valt mij mee dat Gerrit niet voor een kerststal op ze rug ligt met de bijbel in zijn hand, hoe is het mogelijk dat dit soort foto’s nog in de media komen. in januari word mijn nieuwe partij naam bekend gemaakt, ik stop er …….$ in, maar niet heus ?.over tot de orde van de dag

 4. Grappig dat Cicely nu het brave huisvrouwtje speelt terwijl Gerritje vaak buiten de deur eet.

 5. Om van te braken, die mierzoete foto’s van Schotte waarin hij zich de familieman in een hechte familie tracht te tonen.

  Terwijl iedereen weet dat de hele familie van der Dijs, tot aan Margaret in Miami toe, de buik meer dan vol heeft van gekke Gerrit en de echtscheiding tussen deze draaideurcrimineel en Chi Chi Cicely nabij is. Het is nog slechts onderhandelen over de afkoopsom die pa van der Dijs aan Schotte moet betalen.

 6. Die foto is gemaakt door dolfijn FM’s fotograaf ramses soemantra. Hij wilde nog even afscheid nemen van zijn idool gerrit de tuinkabouter. En gerrit profiteert er meteen van, omdat de domme mfk stemmers door de foto medelijden krijgen. Merry christmas zeep oprapen gerrit hohohoo.

 7. Tjonge wat een best wel heel simpele stellingname van o.a. Paradise FM.

  Zo’n foto via whatsapp is wel suggestief maar helemaal geen bewijs van zijn verblijfplaats.

 8. Kerstboom heeft hij niet nodig de komende jaren, en zielig doen hoeft ook niet meer. deze moordenaar mag lekker tussen zijn eigen soort kerst gaan vieren.

 9. Tja, ook je kinderen doe je geweld aan gerrit, want die geloven nu nog in je. Vroeg kerstmis vieren en ook een beetje zuinig wat de rest van je leven moet je gaan betalen voor je streken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *