ParadiseFM | Schotte zit nu in de gevangenis

Met video van Yves Cooper,  foto’s Persbureau Curacao

Oud-premier Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs meldden zich vanochtend bij de gevangenispoor. Van der Dijs is voorlopig nog op vrije voeten

Zojuist is ex-premier Gerrit Schotte de gevangenis ingegaan. Daarvoor werd hij door zijn partner Cicely van der Dijs en een groep aanhangers, waaronder partijgenoot Charles Cooper, begeleid naar de ingang van de SDKK-gevangenis in Koraal Specht.

Het afscheid bij de gevangenis was emotioneel, zeker voor Schotte zelf en Van der Dijs.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

Oud-premier Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs meldden zich vanochtend bij de gevangenispoort

Oud-premier Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs meldden zich vanochtend bij de gevangenispoort

Oud-premier Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs meldden zich vanochtend bij de gevangenispoort

Oud-premier Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs meldden zich vanochtend bij de gevangenispoort | Persbureau Curacao

Oud-premier Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs meldden zich vanochtend bij de gevangenispoort | Persbureau Curacao

 

27 Reacties op “ParadiseFM | Schotte zit nu in de gevangenis

 1. @Esther, Ze zal een overheidsbaantje hebben gekregen van de MFK.
  En dit soort ‘ambtenaren’ zullen niet vaak op werk aanwezig zijn..
  Gevalletje Norbert George, Menki Rojer en Giovanni Italita

 2. Hoeft dat viswijf in oranje niet te werken op woensdagochtend?

 3. Volgens @Jan, “Mevrouw in het Oranje is denk ik bezeten”. Die mevrouw is speciaal hiervoor ingehuurd, in Bandabou kan je voor 80 gulden per uur een voodoo sessie bij haar doen. Het is te zien dat Cicely haar gezicht weg draaide toen zij Cicely een kus wilde geven.

 4. Joep Meloen

  Nooit gedacht dat ik ooit zo’n grote groep met een gezamenlijk IQ van nog geen 100 zou zien.

 5. Mevrouw in het Oranje is denk ik bezeten.

 6. Sate Batata

  Met Ruggenaath kregen wij de Kennedy van Curacao en sinds vandaag hebben wij er de Nelson Mandela van Curacao bij gekregen.

 7. De Zonnekoning onder de Guillotine. Waar gebeurt verhaal.

 8. Abraham Mossel

  @Anthon, Het gaat hierom, de rat Gerrit de Raaf en zijn Rat advocaat Vaders , hadden gedacht dat als hij was weg gestuurd hij zich verlopig niet hoefde te melden zodat hij het sinterklaas feest en kerstmis nog ff mee kon pikken, daarom vroeg hij ook aan het OM of hij zich in maart mocht melden, dus dat te vroeg aanmelden was een fop nep verhaal, heb je hem nu door Anthon?? is het kwartje gevallen ! dus het OM heeft het heel goed gespeeld, ook wist het OM en velen, dat de opkomst bij het gevang bijna nada of niks zou zijn.

 9. NB
  Nu Constancia nog en de rest….

 10. Aan alles komt een end, zullen we maar zeggen. Ik hoop dat GS zijn tijd goed zal besteden en flink nadenkt over wat hij teweeg heeft gebracht, behalve corruptie. Het andere goede news is natuurlijk dat; “de beveiliging per heden is gestopt” dus dat scheelt de belastingbetaler weer NAF’s.
  Een uiterst schaamteloos mens.

 11. Abraham Mossel

  @DE RECHTSTSAAT, Kijk je friend staan op de foto, een gewezen MP onwaardig, ik had met vier hoofd omhoog mij alleen aan gemeld dan hebben ze respect voor je daar in het gevang, nu is hij helemaal door de mand gevallen als de tuinkabouter die met zijn 6 dwergen sneeuw witje naaide, nu word hij zelf genaaid. Twee jaar lang heeft hij de boel belazerd, twee jaar lang in het vliegtuig gezeten om zijn handel te verkopen, waarom denk jij dat hij zoveel geld had voor zijn advocaten, heeft miljoenen gekost, allemaal betaald uit de snoep reizen met witte poeder om dat hij een diplomaten paspoort had konden zij hem niks maken, waarom denk jij dat zijn maffia vriend Carolo zo graag die functie wilde, had hij ook een diplomaten paspoort gehad, dan was die 2,5 miljoen zo terug in zijn zak geweest, ben benieuwd of hij de 1.8 miljoen voor Gerrit de Raaf gaat schuiven ik denk het van niet , niemand gaat hem daar mee helpen zowel dan zijn zij meteen ook verdachte, of niet dan Robby Dos Santos////.
  goed na denken @de rechtprutser.

 12. De Rechtsstaat

  Kennelijk heeft het ons allemaal geraakt.

  We stonden in het gelid graag naar te kijken.

 13. Benieuwd of het eten in de gevangenis gekke Gerrit bevalt, is toch wat anders dan de diners in 5 sterren restaurants die hij op snoepreizen met zijn kontenlikkers Stella van Rijn en Ramsay Soemanta bezocht. Waar waren sloerie Stella en stupid Soemanta vandaag trouwens?

  Overeenkomst tussen toen en nu: Schotte eet nog steeds op kosten van de belastingbetaler.

 14. Bijbel in de hand, demente vader Hendrik ernaast die Gerrit verwekt heeft met de duurste wip uit de geschiedenis van ons koninkrijk, traantje erbij.

  Verbaast me dat de dochtertjes niet werden meegenomen in dit door Schotte geregiseerde mediacircus,

  Verder waren alle MFK ratten aanwezig, van Amerigo Thode tot Menki Rojer en ratvocate Marije Vaders. Uiteraard ook Charles ‘Korupshon’ Cooper.

  Schotte heeft nu 3 jaar om na te denken waarvoor hij zijn peperdure ratvocaten eigenlijk tonnen betaald heeft.

 15. Fred Schiedam

  Walgelijke vertoning (nota bene gefaciliteerd door Justitie) waarvoor de media een podium verlenen: een veroordeelde crimineel met mafia-banden (door de Italiaanse vice-premier aan geduid als “schorem”) zegt vanuit de gevangenis een politieke partij te gaan leiden. Een zuiverder voorbeeld van een criminele organisatie kun je niet krijgen! Oprollen die bende.

 16. En de Oscar (voor de beste komedie) gaan naar…..

 17. Er was gelukkig niet meer dan 50 mensen dus ook de MFK stemmers beginnen een beetje na te denken. Er was nog een negerin een vrouw van het negroïde ras hardop aan het bidden.

  Het is het bewijs dat God niet bestaat anders was die vrouw daar ter plekke dood door bliksem geslagen voor het misbruiken van de naam des heer.

  Een buitenlandse collega vroeg aan mij, (we keken samen via internet) of ik op dat moment niet schaam om YDK te zijn, mijn antwoord was, ik ben beter dan deze negers ik ben uit ander hout gesneden.

 18. Abraham Mossel

  Kijk hem lopen de FarizeeËr huilende als een Samaritaan met de bijbel ( hij heeft alles gedaan wat God heeft verboden ) Pas op jongens in de BAK, hij is een schaap in wolf kleren, je bent eerder voor een karretje gespannen dat je het weet en kan je nog laren langer zitten als dat je moest.

 19. De Rechtsstaat

  Was wel een emotioneel “reality-tv” moment.

  Op deze manier wens ik niemand de bak in.

 20. Ik had een enorme massa verwacht met spandoeken met spreuken zoals: liber pa mesia stima i nos lider Schotte, een enorme verkeers-file.
  Niets van waar. De fotografen en jouralisten waren in aantalen meer dan zijn eigen aanhangers aanwezig. Korsow di Nos Tur was de enige partij die aan deze debacel aanwezig was. De “boze man” Menki Royer is bezig een overstap te maken naar MFK wetende dat Korsow Di Nos Tur op haar laatste pootjes rond hupeld. Een big salaris voor niets doen is hem wel goed bevallen.

 21. De seniele Hendrik Schotte, vader van gekke Gerrit en producent van het zaad van het kwaad, staat weer vooraan.

 22. Ik heb hier maar 1 woord voor: LACHWEKKEND!!! Wat een soap, en errgggg veel aanhangers, maar niet heus.

 23. Eindelijk zit hij!!

 24. Een uitermate zwak en onderdanig OM en SDKK dat zich wel zeer gedienstig laten chanteren en meewerken aan deze macabere publiciteitsshow van een veroordeelde draaideurcrimineel, rechtstreeks uitgezonden door de afdeling MFK-propaganda, via de Direct-zender van de Silicon Lady.
  vraagje: Die biddende, aanprijzende schreeuwster met groene tulband. Ongetwijfeld door “Sista slap-ya-silly” Constancia meegebracht uit Boca. Tegenprestatie: een FKP huisje?

 25. Viel wel mee met het aantal aanhangers, denk dat hij wel teleurgesteld was, net zoals toen hij door de stad liep te schreeuwen dat er een staatsgreep was gepleegd nadat hij was “afgezet”, ook toen was hij zo goed als de eenzaam roepende in de Curacaose woestijn met slechts enkele betaalde medestanders. Als gerrit zijn populariteit moet worden afgemeten aan dit aantal medestanders dan is er niet veel van over. Wel fijn dat hij zelf is gekomen, dat bespaart weer kosten om hem op te moeten halen.

 26. Nos yunan di korsou .
  Moet je al zijn volgelingen zien , de messias wordt gekruisigd .
  Wie volgt ….

 27. Waarom sturen ze hem niet terug naar huis? Gisteren nog mooie woorden van het OM dat Schotte geen zelfmelder is, maar nu buigen ze voor zijn PR-campagne?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *