ParadiseFM | Schuldeisersakkoord niet goedgekeurd

Het Gerecht geeft aan dat de homologatie van het akkoord met de zekerheden in de gepresenteerde vorm niet zal kunnen plaatsvinden.| Extra

De rechter heeft het schuldeisersakkoord van Insel Air niet goedgekeurd vandaag. Dat blijkt uit de beschikking. Homologatie wordt onder meer geweigerd als de nakoming van het akkoord niet voldoende verzekerd is.

Insel heeft volgens Het Gerecht voor de te bieden zekerheid haar hoop gevestigd op interCaribbean. “De door interCaribbean gepresenteerde zekerheid acht het Gerecht echter onvoldoende.”

Het Gerecht geeft aan dat de homologatie van het akkoord met de zekerheden in de gepresenteerde vorm niet zal kunnen plaatsvinden.

Bewindvoerder Rogier van den Heuvel heeft verzocht bij deze uitspraak niet tevens het faillissement van Insel uit te spreken. Hier is de rechte rvoorlopig mee akkoord gegaan.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Schuldeisersakkoord niet goedgekeurd

 1. En uurtje factuurtje voor Rogier.

 2. To be continued!

 3. En Jeroentje Poentje kan weer enige maanden doordeclareren.

  Met goedvinden van Kareltje Frielink,

 4. Een schuld (garantie) waarborgen met een schuld in hypotheekvorm, daar trapt toch niemand in. Er wordt dus weer verder gerekt tot het uiteindelijk zal omvallen, is het niet nu dan is het over een paar maanden. Luchtvaart en Curaçao gaan niet samen, dat is langzamerhand wel afdoende bewezen lijkt me. De belastingbetaler geeft hier al jaren geld uit aan de lokale luchtvaartmaatschappijen zonder er ooit voor gevlogen te hebben. Wat voor naam het beestje hier ook heeft, het werkt niet, het wordt tijd om de luchtvaart aan derden over te laten. Basta.

 5. Deze Bewindvoerder Rogier van den Heuvel doet me denken aan een dame (barmedewerkster) die ik ooit heb gekend. Zij vertelde mij toen dat zij een heel lux leven had met alles wat iemand van droomt, jachten, luxe auto’s, villa’s, dure vakanties alles.

  Ze vertelde mij dat haar man een zakenman was die zich bezig hield met piramide spelletjes en andere duistere zaken. Helaas heeft de man alle bedrijven op haar naam (*****) gezet.

  Toen het piramidespelletje in elkaar stortte en de fiscus aanklopte, werd een curator aangesteld.

  De curator heeft bijna 10 jaar over gedaan om het faillissement af te handelen en gek genoeg pas toen er geen cent meer over was heeft de curator uiteindelijk alles afgerond. Kort verhaal, bijna al het geld ging naar de curator.

  Tot overmaat van ramp heeft de bank haar op een zwarte lijst gezet dus ze kon nergens een bankrekening openen. Gelukkig kon ze toen in een Turkse café aan de slag waar de eigenaar bereidt was om haar contant te betalen.

  Sinds zij mij dat verhaal vertelde, ben ik haar iets beter gaan observeren en ik kon mij toch bij voorstellen dat deze magere vrouw, met haar lang blond haar en slecht gebit en die af en toe na het werk met mannen mee gaat, ooit een dame van stand was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *