ParadiseFM | Screening rond promotors festivals wordt strenger

Duizenden mensen hadden een kaartje gekocht voor het festival, maar al snel bleek dat de organisatie Su Musica failliet was.Het festival werd georganiseerd met onder meer financiële steunt van het CTB.

De screening rond promotors van evenementen wordt strenger. Dat heeft minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling laten weten in een reactie op een brief van Stephen Walroud.

Walroud wilde antwoorden na de annulering van het Ponton festival. Hij wilde onder andere weten of en hoe promotors gescreend worden voor ze steun krijgen van de overheid of overheids instanties.

Het festival dat in april zou plaatsvinden werd op de dag zelf geannuleerd. Duizenden mensen hadden een kaartje gekocht voor het festival, maar al snel bleek dat de organisatie Su Musica failliet was.Het festival werd georganiseerd met onder meer financiële steunt van het CTB.

Volgens Walroud kan het geld niet meer terugkomen, maar zijn er wel duidelijke afspraken rondom de screening en hoe die in de toekomst moet verlopen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Screening rond promotors festivals wordt strenger

  1. Kan de screening op snoepreizen ook strenger, heer Walroud?

    Laat u ons nog eens weten wat de snoepreis van u en 6 andere onbenullen van Statenleden naar de verkeersbeurs in Europa de belastingbetaler heeft gekost?

  2. Als je mr Felida naar Nederland laat gaan dan zie je het geld niet terug. Waarom geen gevangenisstraf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *